Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Η ενδεκάδα των Νέων Αθλητών Νίκης στο ματς με τη Δάφνη
Υποβιβάστηκε η Αγχίαλος μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Σκιάθο

Πέραν της νίκης του Ολυμπιακού Βόλου επί του Σαρακηνού με 3-0, με την οποία η ομάδα του Στέλιου Αρσένου εξασφάλισε τον τίτλο, και της επικράτησης του Ρήγα Φεραίου απέναντι στον Γ.Σ. Αλμυρού με 2-0, τα υπόλοιπα δύο κυριακάτικα παιχνίδια της Α’ ΕΠΣΘ στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής αφορούσαν στη μάχη της παραμονής.

Η Ακρόπολη στο Βοηθητικό του ΕΑΚ ήταν αυτή που είχε το κίνητρο και με ανατροπή κατέκτησε ένα σπουδαίο διπλό με 1-2, που της δίνει προβάδισμα ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, έχοντας έναν βαθμό παραπάνω από τη Σκιάθο.

Η νησιωτική ομάδα πήρε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Αγχιάλου, που έφτασε τους 17 βαθμούς, αλλά είναι στο -4 από τη γραμμή του υποβιβασμού με μία αγωνιστική και απομένει κι έτσι αποχαιρετά την κατηγορία από σήμερα μαζί με τον εδώ και καιρό υποβιβασμένο Πανιώνιο Νέας Ιωνίας.

Πλέον στο φινάλε η Ακρόπολη (21 βαθμοί) παίζει εκτός έδρας με τον Αστέρα και η Σκιάθος (20 βαθμοί) φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βόλου. Αν οι Σκιαθίτες πάρουν ισοπαλία από τον πρωταθλητή της Α’ ΕΠΣΘ και οι Σεσκλιώτες ηττηθούν στον Ριζόμυλο, τότε σώζεται η Σκιάθος, καθώς φτάνει στους 21 βαθμούς την Ακρόπολη, την οποία έχει κερδίσει δύο φορές, επομένως υπερτερεί την ισοβαθμία. Ασφαλώς, υπάρχουν και άλλα σενάρια για την παραμονή. Σε κάθε περίπτωση η Ακρόπολη έχει το πάνω χέρι και με ίδιο ή και καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τη Σκιάθο σώζεται αυτή.

Στο Βελεστίνο στο αδιάφορο βαθμολογικά ματς Ρήγας Φεραίος-Γ.Σ. Αλμυρού οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0, με τον Γάρο να βάζει το πρώτο γκολ, παίρνοντας το ριμπάουντ από απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, και να βγάζει την ασίστ για το δεύτερο, που πέτυχε ο Χαλιμούρδας στο τετ-α-τετ. Ο Γάρος στο πρώτο μέρος που έληξε 0-0, είχε δοκάρι, όπως και ο Άλμπα.

Στη Β’ ΕΠΣΘ οι πολύ ανεβασμένοι Νέοι Αθλητές Νίκης πήραν το διπλό με σκορ 1-2 στο Βασδέκειο από τη Δάφνη, που ισοβαθμεί πλέον στους 45 πόντους με τη Δήμητρα (σ.σ. κέρδισε με 0-2 τον Ατρόμητο Νέας Ιωνίας), ενώ οι Μυρμηδόνες είναι μόνοι πρώτοι με 47 βαθμούς.

Πολλά γκολ σημειώθηκαν στο Α.ΠΟ.Β-Σκόπελος 2-5, ενώ εντυπωσιακό ήταν το παιχνίδι Διαγόρας Στεφ.-Νέοι Αγ. Άννας 2-2, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις, επιστρέφοντας από το 2-0. Ο Διαγόρας αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμοποίησε οκτώ παίκτες από το Στεφανοβικείο, πέντε νεαρούς που έχουν βγει από την Ακαδημία του συλλόγου (Γιαννούχος Χρ. Γιαννούχος Κ., Λουφόπουλος Β., Λουφόπουλος Κ., Αγκαλίου) και τρεις πιο έμπειρους (Καραπλιάγκος Κ., Καραπλιάγκος Σπ., Καρατζόλης).

Στο μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής για τη Γ’ ΕΠΣΘ, ο Απόλλων Καναλίων έκανε εύκολο το ματς στο Βασδέκειο, όπως μαρτυρά το τελικό 0-4 επί του Ελευθεριακού.

Τα αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ (25η)

Φ.Θ. Αγχίαλος-Σκιάθος 0-0

Τοξότης-Ακρόπολη 1-2

(21’ Μπραχόλι-40’ Δανιλόπουλος, 43’ Τζινιέρης)

Ολυμπιακός Β.-Σαρακηνός 3-0

(57’ Βλάχος, 59’ πεν. Γκαλίτσιος, 76’ Αναστασίου)

Ρήγας Φεραίος-Γ.Σ. Αλμυρού 2-0

(55’ Γάρος, 71’ Χαλιμούρδας)

Β’ ΕΠΣΘ (21η)

Α.ΠΟ.Β-Σκόπελος 2-5

(53’, 76’ Αν. Χουμπλής-28’, 66’, 92’ Τσουπαρέλος, 39’ Μηνάς, 79’ Σινάνα)

Ατρόμητος Ν.Ι.-Δήμητρα Ευξ. 0-2

(33’ Πλαβός, 73’ Μπιρμπίλης)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 75’ Ακριβούσης, 75’ Αν. Μαστακούλης για τον Ατρόμητο Ν.Ι.

Διαγόρας Στεφ.-Νέοι Αγ. Άννας 2-2

(20’ Χ. Γιαννούχος, 52’ Κ. Καραπλιάγκος-75’ Νταβλαμάνος, 92’ Πλιακοστάθης)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 79’ Σαββίδης για τον Διαγόρα

Δάφνη-Ν.Α. Νίκης 1-2

(89’ Ρούκας-51’ Σιαφαρίκας, 80’ Βούλγαρης)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 77’ Στάμος για τη Δάφνη

Γ’ ΕΠΣΘ (21η)

Ελευθεριακός-Απόλλων Καν. 0-4

(20’ Σκοπιανός, 46’ Ν. Ζήσης, 50’ Χρ. Ζήσης, 71’ Τσάντος)

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.