Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Φάση με πρωταγωνιστές τον Αναστασόπουλο της Νίκης Βόλου Β’ και τον Νάνο του Πηλέα στο Π. Μαγουλάς
Μεγάλη ένταση στο τέλος του αγώνα Ατρόμητος-Δάφνη

Ο Μάνος Πάσχος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Τοξότη επί του Γ.Σ. Αλμυρού στο Βοηθητικό του ΕΑΚ με σκορ 3-1, αφού πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο μέρος, που έληξε με 3-0. Ο Βελεστινιώτης φορ σκόραρε με κεφαλιά, με ωραίο δεξί γωνιακό σουτ και με κοντινό αριστερό πλασέ μετά από ατομική προσπάθεια.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Για τον νεανικό Γ.Σ. Αλμυρού μείωσε ο Γεωργακόπουλος μετά από ασίστ του Χατζηλιάδη στο 65’, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν χωρίς επιτυχία στη συνέχεια να μειώσουν ακόμη περισσότερο, αν και θα μπορούσαν.

Σημαντικό τρίποντο για την Ακρόπολη στην προσπάθεια που κάνει, για να σωθεί, καθώς νίκησε με 2-0 τον Αίαντα Σούρπης στο Σέσκλο. Και τα δύο τέρματα επιτεύχθηκαν στο δεύτερο μέρος με πλασέ εντός περιοχής από τους Σταύρο Αξιώτη και Μιχάλη Τσουκάλη στο 51’ και το 70’, ενώ δοκάρι είχε ο Κώστας Κολυμήτρας στο 82’.

Ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας, που είχε πάρει τους μοναδικούς του βαθμούς με το 2-5 επί του Αίαντα Σούρπης την 3η αγωνιστική, πέτυχε τη δεύτερη νίκη του, η οποία ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακή, αφού συνέτριψε με 6-1 τη Σκιάθο.

Στη Β’ ΕΠΣΘ η Α.Ε. 2002 ανάγκασε σε δεύτερη ήττα τους Μυρμηδόνες με 3-1 στα Καλά Νερά, όπου επέστρεψε μετά από καιρό, χωρίς πάντως το γήπεδο να είναι σε καλή κατάσταση. Κάθε ομάδα είχε σκοράρει πριν το 10ο λεπτό, αλλά καθοριστικό ήταν το πέναλτι που κέρδισε ο Ζοτκάι από τον τερματοφύλακα Τούντορ και μετέτρεψε σε γκολ στο 75’ ο Προβιάς, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα λίγο πριν το τέλος ο Βασιλείου.

Εννιά γκολ μπήκαν στο Olimpico στο 6-3 των Νέων Αγίας Αννας επί του Πρωτεσίλαου, που από το τέλος του πρώτου μέρους έπαιξε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής για χέρι στη γραμμή της εστίας του Ιωσήφ Λεϊμονή, που απέφερε το πέναλτι με το οποίο οι νικητές ισοφάρισαν αρχικά σε 3-3, πετυχαίνοντας κι άλλα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος. Να σημειωθεί ότι όλοι οι παίκτες των γηπεδούχων που αγωνίστηκαν ήταν γεννημένοι από το 2005 έως το 2007. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι σε χέρι αμυνόμενου της Αγίας Άννας στο 0-1 και τονίζουν ότι στο τέλος του αγώνα ο διαιτητής παραδέχθηκε το λάθος του.

Στο τέλος του αγώνα επικράτησε η Δάφνη με 1-2 του Ατρόμητου Νέας Ιωνίας, γκολ που θεωρήθηκε οφσάιντ από τους γηπεδούχους, ενώ οι νικητές κάνουν λόγο για κανονικό τέρμα, που προήλθε από κόρνερ. Δυστυχώς, το ματς έληξε με ένταση. Η διοίκηση της Δάφνης τονίζει ότι στηλιτεύει τα επεισόδια που έγινε στο τέλος της αναμέτρησης, ενώ κάνει λόγο για συνεχόμενες προκλήσεις και ύβρεις από τη μεριά του προέδρου του Ατρομήτου, κ. Μαστακούλη, προς τον ποδοσφαιριστή τους, Φίλιππο Ρουκά. Από την άλλη οι γηπεδούχοι καταγγέλλουν ότι ο Ρουκάς έφτυσε δύο φορές τον κ. Μαστακούλη. Καταγγέλλουν επίσης ότι ο βοηθός Π. Σακκάς κινήθηκε απειλητικά προς τον ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, Σαρρή, που ήταν στον πάγκο ως αναπληρωματικός και ο οποίος αποβλήθηκε στα μισά του δεύτερου μέρους για εξύβριση του εν λόγω βοηθού.

Ισόπαλο ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Ενωση Λεχωνίων Νηλέα και Σκόπελο με 2-2, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν στο πρώτο μέρος το εις βάρος τους 0-1, προηγούμενοι με 2-1. Ωστόσο, ισοφαρίστηκαν στο δεύτερο 45λεπτο με τον Τσουπαρέλο, που πέτυχε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 84′ σε φάουλ του Γεωργίου.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ η Αγία Παρασκευή ξαναπέρασε προσωρινά πρώτη με 40 βαθμούς, συντρίβοντας με 6-0 τον Ελευθεριακό, ενώ η Νίκη Βόλου Β’ επιβλήθηκε με 4-1 του Πηλέα, που λόγω τραυματισμού του μοναδικού του γκολκίπερ Παπαρσένου είχε κάτω από τα δοκάρια τον στόπερ Δεδούση.

Τρεις ασίστ έβγαλε ο Δενελάβας, χατ-τρικ πέτυχε ο Λαθουράς και ο Τοξότης Β’ κέρδισε με 4-2 τον Απόλλωνα Καναλίων.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (24/2):

Α’ ΕΠΣΘ (20η)

Σάββατο 24/2

Ακρόπολη-Αίας Σούρπης 2-0

(51’ Αξιώτης, 70’ Τσουκάλης)

Τοξότης-Γ.Σ. Αλμυρού 3-1

(8’, 40’ 44’ Πάσχος-65’ Γεωργακόπουλος)

Πανιώνιος Ν.Ι.-Σκιάθος 6-1

(15′, 85′ πεν. Κιπτίου, 30′, 75′ Κανιούρας, 50′ αυτογκόλ, 60′ Νικούδης-42′ Αμαρίλντο Μπάμπα)

Β’ ΕΠΣΘ (16η)

Νέοι Αγ. Άννας-Πρωτεσίλαος 6-3

(9’, 21’ Ζαρίφης, 45’ πεν., 67’, 85’ Δαρής, 80’ Νταβλαμάνος-2’ Φλίγκος, 6’, 40’ Παπαδόπουλος)

Α.Ε. 2002-Μυρμηδόνες 3-1

(5’ Τζοβάρας, 75’ πεν. Προβιάς, 87’ Βασιλείου-9’ Τσόγκας)

Ατρόμητος Ν.Ι.-Δάφνη 1-2

(27′ Δημόπουλος- 53′ Φ. Τσαρέλας, 89′ Στάμος)

Ε.Λ. Νηλέας-Σκόπελος 2-2

(14′ Γκογκινούδης, 45′ Χιώτης-8′, 66′ Τσουπαρέλος)

Γ’ ΕΠΣΘ (16η)

Αγ. Παρασκευή-Ελευθεριακός 6-0

(12’, 21’ Μουστάκας, 39’ Πάσα, 49’ πεν. Παπασακελλαρίου, 65’ Μ. Μακάκας, 75’ Τσεκούρας)

Νίκη Βόλου Β’-Πηλέας 4-1

(11’, 22’ Χρ. Τσιαμήτας, 50’ Νασιούλας, 78’ Αναστασόπουλος-33’ Μπάφας)

Τοξότης Β’-Απόλλων Καν. 4-2

(10′, 44′, 55′ Λαθουράς, 38′ Ιμέρ-25′ Χρ. Ζήσης, 78′  πεν. Τσάντος)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.