Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Φάση από το ματς Νίκη Β. Β’-Αγία Παρασκευή 2-6
Ο Αίας Σούρπης πήρε διπλό στον Σαρακηνό με 1-2

Ο Αίας Σούρπης συνέχισε την πολύ θετική φετινή του πορεία στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ, φεύγοντας με το διπλό από το γήπεδο του Σαρακηνού με 1-2, προηγούμενος μάλιστα με 0-2 και δεχόμενος τη μείωση στο τέλος.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

O Ρήγας Φεραίος πήρε τη ρεβάνς από τον Τοξότη για την ήττα του πρώτου γύρου στο Αερινό, νικώντας τον με 1-4 στο Βοηθητικό του ΕΑΚ. Οι νικητές με συνδυαστικό παιχνίδι έφτασαν μόλις στο 12′ στο 0-2 με σουτ εντός περιοχής του Γάρου και εντός περιοχής του Φουρκιώτη, ενώ ο Γάρος μετά το 1-2 από τον Τόμε στο 57′ σκόραρε και πάλι στο 75′, αυτή τη φορά με το κεφάλι μετά τη σέντρα του Βαϊόπουλου, που του είχε δώσει την πάσα και στο πρώτο γκολ. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στις καθυστερήσεις με απευθείας φάουλ του Σπαθή, ο οποίος, αν και αμυντικός, έχει σκοράρει ως τώρα επτά τέρματα.

Νίκη που την κρατά ζωντανή στη μάχη της παραμονής πέτυχε η Σκιάθος στο Βασδέκειο, που χρησιμοποίησε σαν έδρα η Ακρόπολη. Οι νησιώτες επικράτησαν με γκολ του Μανολιού στις αρχές του δεύτερου μέρους με 0-1 της ομάδας του Σέσκλου, που είχε την ευκαιρία στο 92′ να ισοφαρίσει με πέναλτι, αλλά ο Κώστας Κολυμήτρας νικήθηκε από τον Κοντοστάθη, που απέκρουσε εκπληκτικά. Το πέναλτι κέρδισε ο Σπύρος Γκάγκας του Κων/νου από τον Καμπουρέλη, με τους γηπεδούχους να έχουν ενστάσεις γιατί δεν δόθηκε δεύτερη κίτρινη στον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Λίγο αργότερα σε ένα ματς που έληξε στο 100′ πήρε δεύτερη κίτρινη ο Τσότσος, με τη Σκιάθο να τελειώνει το ματς με δέκα. Να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Ακρόπολης Βαγγέλης Τσουκάλης είχε αποβληθεί στο 85′, ζητώντας να υποδειχθεί πέναλτι, ενώ σε εκείνο το σημείο από την κερκίδα εισήλθε στον στίβο και έφτασε μέχρι τον β’ βοηθό που ήλεγχε την περιοχή της Σκιάθου παράγοντας της Ακρόπολης.

Το μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΘ έκαναν δικό τους οι Μυρμηδόνες, που νίκησαν για δεύτερη φορά φέτος τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, αυτή τη φορά στον Πλάτανο δίκαια με 2-0. Η ομάδα του Θοδωρή Σκούρα προηγήθηκε με πέναλτι του Μακρή και στο 9’ η Δήμητρα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον ίδιο τρόπο, αλλά ο Τούντορ απέκρουσε την εκτέλεση του Δήμα. Χριστέλλος και Κλουκουτάρας είχαν δοκάρια για τους νικητές, που σφράγισαν τη νίκη τους στο 87’ με τον Τόπα.

Εκπληκτικό ματς έγινε στα Καλά Νερά, όπου η Α.Ε. 2002 ανέτρεψε το εις βάρος της 1-4 και κέρδισε τον Αχιλλέα Αχιλλείου με 5-4. Οι ηττημένοι διαμαρτύρονται ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι για χέρι στο 3-4 σε σουτ του Κατσαβριά, που σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του με φάουλ, όπως και το πρώτο των γηπεδούχων ο Προβιάς. Το νικητήριο γκολ της Α.Ε. 2002 μπήκε στο 89’ με ψαλιδάκι του Τσινίκα, ενώ το ματς έληξε στο 100’.

Οι Ν.Α. Νίκης έφυγαν με το διπλό από το Olimpico με σκορ 0-1 χάρη σε γκολ του Σούλα στο 90’ κι ενώ έπαιζαν από το 50’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Γλυκού.

Τέλος, άνετη ήταν η επικράτηση της πρωτοπόρου της Γ’ ΕΠΣΘ, Αγίας Παρασκευής, στο Π. Μαγουλάς, όπως αποδεικνύει το 2-6 επί της Νίκης Βόλου Β’.

Με 1-1 έληξε το ματς του Τοξότη Β’ με τη Σκιάθο Β’, με τους φιλοξενούμενους να ανταποδίδουν με πέναλτι στις καθυστερήσεις από τον Αγγελο Ντάσι το γκολ του Λαθουρά στο 55′ .

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (9/3):

Α’ ΕΠΣΘ (22η)

Ολυμπιακός Β.-Πανιώνιος 5-0

(5’, 8’ Βλάχος, 10’, 16’ Σέττος, 44’ Ματέα)

Σαρακηνός-Αίας Σούρπης 1-2

(90’ Κατής-62’ Ράπτης, 74’ Κωστούλας)

Τοξότης-Ρήγας Φεραίος 1-4

(57′ Τόμε-8′, 75′ Γάρος, 12′ Φουρκιώτης, 92′ Σπαθής)

Ακρόπολη-Σκιάθος 0-1

(55′ Μανόλιος)

Β’ ΕΠΣΘ (18η)

Νέοι Αγ. Άννας-Ν.Α. Νίκης 0-1

(90’ Σούλα)

Μυρμηδόνες-Δήμητρα Ευξ. 2-0

(7’ Μακρής πεν., 87’ Τόπας)

Α.Ε. 2002-Αχιλλέας Αχ. 5-4

(5’, 63’ πεν. Προβιάς, 75’, 82’ Ζοτκάι, 98’ Τσινίκας-15’, 20’ Κατσαβριάς, 35’ Κλίντον Κιόσκου, 61’ Καλτσάς)

Γ’ ΕΠΣΘ (18η)

Νίκη Β. Β’-Αγία Παρασκευή 

(70’, 71’ Αναστασόπουλος-2’ Πάσα, 46’, 48’ Κούκιος, 51’ Χ. Μακάκας, 60’ Μουστάκας, 65’ Σκέμπι)

Τοξότης Β’-Σκιάθος Β’ 1-1

(55′ Λαθουράς-95′ πεν. Ντάσι)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.