Αποτελέσματα και σκόρερ στην Β’ ΕΠΣΘ (Σάββατο 12/02/2022)

Ο ΑΟ Άνω Λεχωνίων έκανε την έκπληξη και πήρε ένα βαθμό στο γήπεδο της Αργαλαστής από τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου, ενώ οι Μικροθήβες έφυγαν με το τρίποντο από την έδρα της Χλόης, χάρις στις αποκρούσεις του «αειθαλή» Χρήστου Σχουλή. Οι Νέοι Αγίας Άννας έκαναν …περίπατο με αντίπαλο τον Πηλέα και μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεαρό Καφετζί να πετυχαίνει χατ-τρικ, ενώ Άθλος και Αχιλλέας έμειναν ισόπαλοι στο γήπεδο του Αλμυρού.

Νέοι Αγίας Άννας-Πηλέας 5-1
Εύκολο απόγευμα είχαν οι Νέοι Αθλητές της Αγίας Άννας απέναντι στον Πηλέα, νικώντας με 5-1. Ο Κόπο στο 18’ με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σωτήρη Πετσιμέρη, ενώ ο Έκτορας Μάρκου στο 22’ με σουτ από το ύψος της περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 32’ και στο 39’ (με σουτ στο απέναντι γάμα) ο Καφετζί ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 70’ ο Σεραφίδης με προσωπική ενέργεια και πλασέ από τη μεγάλη περιοχή πέτυχε το «γκολ της τιμής» για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Καφετζί στο 80’ πέτυχε χατ τρικ, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1.

Χλόη-Μικροθήβες 0-1
Με τον 55χρονο αειθαλή τερματοφύλακα Χρήστο Σχουλή να κρατάει ανέπαφη την εστία του σε τρεις τουλάχιστον κλασσικές ευκαιρίες της Χλόης και με τον Βαγγέλη Διαμαντένια να εκτελεί απ’ ευθείας φάουλ για το 0-1, οι Μικροθήβες πήραν το τρίποντο.
Ο Χρήστος Σχουλής με παρουσία μεγαλύτερη από τρεις δεκαετίες, συνεχίζει στα τοπικά γήπεδα να δίνει παράδειγμα ήθους, πραγματικής αγάπης για τον αθλητισμό και σίγουρα αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη στο Τοπικό ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.

Κένταυρος ΝΠ-ΑΟ Άνω Λεχωνίων 0-0
Στην έκπληξη της αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΘ, Κένταυρος ΝΠ και ΑΟ Άνω Λεχώνια, μποράστηκαν από ένα βαθμό. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, έχασαν κάποιες ευκαιρίες για πάρουν το τρίποντο, αλλά στις καθυστερήσεις ο Κολοβός κράτησε ανέπαφη την εστία σε τετ-α-τετ, με τους παίκτες του ΑΟ Άνω Λεχωνίων να χάνουν τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουν πιο …ηχηρή την έκπληξη.

Άθλος-Αχιλλέας Αχιλλείου 1-1
Δύο πέναλτι (και τα δύο στο δεύτερο ημίχρονο) ήταν αυτά που έκριναν την αναμέτρηση του Άθλου με τον Αχιλλέα Αχιλλείου, στο γήπεδο του Αλμυρού. Ο Πιπινής ευστόχησε στο 73’, πέναλτι που κέρδισε ο Κομπούρας, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μαρουλής εκτέλεσε κι αυτός πέναλτι για το τελικό 1-1.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.