Αρχίζει να μπαίνει σε ρυθμούς για το ματς με Καλλιθέα

Φωτογραφία αρχείου

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το εντός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καλλιθέα την Μεγάλη Πέμπτη (15.00). Οι «κυανόλευκοι» θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στο Νότιο όμιλο της Football League.

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη είχε την ευκαιρία να ξεκουραστεί αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το προγραμματισμένο ματς με την Ένωση Ασπροπύργου αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού της αθηναϊκής ομάδας. Μένει να φανεί αν αυτό λειτουργήσει ευεργετικά και αν η Νίκη σπάσει επιτέλους…το ρόδι για φέτος.

Από την άλλη, η Καλλιθέα έρχεται στη Νεάπολη με σκοπό να διατηρηθεί στις υψηλές τις «πτήσεις» φέτος. Έχει 2 σερί νίκες και είναι στην 3η θέση πίσω από τις δυο εκπροσώπους της Ρόδου, Ρόδος και Ιάλυσος.

Το παιχνίδι είναι αρκετά κρίσιμο και η Νίκη Βόλου παίζει με την πλάτη στον τοίχο, αρχικά για να ξεμπλέξει από τα σενάρια του υποβιβασμού και στη συνέχεια να στοχέψει σε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα.

Η έως τώρα εμφάνιση της στο πρωτάθλημα δεν είναι αντιπροσωπευτική της ιστορίας της και της αξίας του ρόστερ που διαθέτει. Έχει 4 βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ έχει σκοράρει μόλις 3 φορές. Μοιραία λοιπόν, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ασπρόπυργο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.