Οριστικά χωρίς κόσμο ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό

Όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ

Για δεύτερη σερί χρονιά ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στον Βόλο.

Η σύσκεψη που έλαβε χώρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας παρουσία όλων των εμπλεκομένων, δεν έβγαλε τελικά “λευκό καπνό” κι από τη στιγμή που το Πανθεσσαλικό Στάδιο δεν πληροί τις προϋποθέσεις, ο τελικός θα γίνει χωρίς κόσμο.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν εκπρόσωποι τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Άρη, της Ελληνικής Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι να πραγματοποιηθεί δίχως την παρουσία κόσμου. Συγκεκριμένα, η κάθε ομάδα θα πάρει από 30 προσκλήσεις, όσες θα πάρει και η ΕΠΟ, με αποτέλεσμα να έχουμε συνολικά 90 άτομα στο Πανθεσσαλικό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης πρότεινε να πληρωθεί το ποσό για τις κάμερες από Αρη, Παναθηναϊκό και Δήμο Βόλου ώστε ο τελικός Κυπέλλου να γίνει στο Πανθεσσαλικό με κόσμο. Ωστόσο, η πρότασή του δεν προχώρησε, διότι δεν υπάρχει το κατάλληλο χρονικό περιθώριο.

Θυμίζουμε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου με ώρα έναρξης στις 20:30.

«Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μετά τη σύσκεψη.

πηγή: sdna.gr, sport24.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.