Άρης: Σχέδια επί χάρτου εν όψει Τούμπας

Ηώρα για τη σέντρα στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει και η ένταση στις προπονήσεις του Άρη ανεβαίνει. Ο Τόλης Τερζής προετοιμάζει σχέδια επί χάρτου για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, παρακολουθώντας αμέτρητα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και αναλύοντας με τους συνεργάτες του τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων.

Σε όλες τις δοκιμές που έχει κάνει ως τώρα, δείχνει διατεθειμένος να ακολουθήσει τη συνταγή της επιτυχίας, που του βγήκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο 48χρονος προπονητής δεν έχει λόγο να πειράξει την ενδεκάδα, προσπαθεί όμως να κάνει ένα δύο τρικ, όπως έκανε και με τον Παναθηναϊκό, για να βρεθεί η ομάδα του ενισχυμένη στο γήπεδο.

Στο τελευταίο παιχνίδι επέλεξε τον Μπρούνο Γκάμα να παίξει στον άξονα πίσω από τον Ιντέγε και άλλαξε πλευρές στους Φετφατζίδη και Ντιγκινί, παίζοντας με ανάποδα πόδια. Τώρα αναλύει τα ματσαρίσματα με τους μπακ του ΠΑΟΚ και θα αποφασίσει στην τελευταία προπόνηση αν θα διατηρήσει την «μαγική» τετράδα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Μία σκέψη είναι να ξεκινήσει τον Μαντσίνι αντί του Μπρούνο Γκάμα, που ενδεχομένως να μπει ξεκούραστος από τον πάγκο. Ο Μαντσίνι δεν έχει την επιθετική ορμή του Πορτογάλου, μπορεί όμως να κρατήσει την μπάλα, να δώσει ανάσες και παράλληλα να αμυνθεί περισσότερο, «ενοχλώντας» τους μέσους του ΠΑΟΚ σε φάση οργάνωσης.

Μία θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Σουηδός Λάρσον. Κόντρα στον Παναθηναϊκό μπήκε από τον πάγκο και έδωσε ορμή και αέρα στον Άρη. Επιπλέον είναι πειθαρχημένος τακτικά, βοηθάει πολύ στον αμυντικό τομέα και γι’ αυτό δημιουργεί σκέψεις στον προπονητή του για να τον χρησιμοποιήσει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.