Αρίστευσε ο ΕΟΣ Βόλου σε αγώνες που διοργάνωσε στο Χ.Κ. Πηλίου

Πλήθος αθλητών κατέκλυσαν το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου το περασμένο Σαββατοκύριακο 3-4/2 με αφορμή τη διεξαγωγή δυο πολύ σημαντικών αγώνων του πρωταθλήματος που ανατέθηκε από την ΕΟΧΑ στον Ε.Ο.Σ. Βόλου, ο οποίος σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε, αναφέρει:

“Μέσα σε ένα τοπίο φανταστικής ομορφιάς στο ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΛΙΟΥ διεξήχθη ένας άψογος οργανωτικά και αθλητικά αγώνας κατηγορίας ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  στο αγώνισμα  SLALOM και GIANT SLALOM.

Η οργανωτική επιτυχία οφείλεται στην άριστη τεχνογνωσία, τη μεγάλη προθυμία και την άοκνη προσπάθεια του Δ.Σ. και των μελών του Συλλόγου που κάλυψαν όλο τον αγώνα σε διάφορες θέσεις και πέτυχαν την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του. Από πλευράς ΕΟΧΑ παραβρέθηκε ο αντιπρόεδρος Αλπικών κος Μαρμαρέλης Ιωάννης, τον οποίο ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά του.

Επίσης ευχαριστούμε την πρόεδρο του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου, κα Αννα Μαρία Παπαδημητρίου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κο Κίτσιο Κωσταντίνο, τον Διευθυντή κο Ράϊο Γεώργιο, από το προσωπικό, τον κ. Μαλαμούση Δημήτριο, αλλά και τους Ρουμελιώτη Σπύρο και Καθάριο Βασίλειο, που συμμετείχαν ενεργά στη διεξαγωγή του αγώνα παρέχοντας αντίστοιχα τα snowmobiles και τα ratrak.

Τέτοιες οργανώσεις συντελούν στην ανάπτυξη του χειμερινού αθλητισμού, αλλά και του χειμερινού τουρισμού στην πόλη μας, που το έχει τόσο ανάγκη…

Ο  Ε.Ο.Σ  Βόλου  συμμετείχε με 13 αθλητές-τριες:

Αναλυτικά:

Στο αγώνισμα Slalom οι αθλητές του ΕΟΣ Βόλου έλαβαν τις εξής θέσεις:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

3.Αναστασιάδου Ελισάβετ

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Slalom

2.Τσιαμήτας Βάιος, 4, Βαϊόπουλος Δημήτριος, 19. Γαλανός Δημήτρης, 22. Βλασταρίδης Νικόλαος Ευστάθιος, 27. Χαλκιάς Λαυρέντιος, 36. Καρατζίνος Χριστόφορος.

GIANT SLALOM ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

1.Βαϊόπουλος Δημήτριος, 5. Τσιαμήτας Βάιος, 24. Χαλκιάς Λαυρέντιος, 28. Γαλανός Δημήτριος, 32. Βλασταρίδης Νικόλας Ευστάθιος, 40. Αποστολάκης Απόστολος, 43. Καρατζίνος Χριστόφορος, 45. Σταμόπουλος Δημήτριος και Βαφειάδης Κωνσταντίνος.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

3.Αναστασιάδου Ελισάβετ, 12. Κώστογλου Καρυοφυλλιά, 15. Πολύζου Ελευθερία, 16. Ιωάννου Ιωάννα.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και η Τεχνική Επιτροπή του ΕΟΣ Βόλου συγχαίρουν θερμά όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν”.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.