Ασημένιο μετάλλιο η Βολιώτισσα Αθανασία Καρατσιβή

Η αθλήτρια της Νίκης Βόλου 2η στο Ευρωπαϊκό Τεχνικής κολύμβησης

Σπουδαία επιτυχία για την Βολιώτισσα αθλήτρια της Νίκης Βόλου Αθανασίας Καρατσιβή στους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Τεχνικής κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών, στην πόλη Γκόντολο της Ουγγαρίας. Η Καρατσιβή στον τελικό των 400 μ. επιφάνεια Γυναικών, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την πολύ καλή επίδοση 3:18.17.

Οι μεγάλες διακρίσεις για την ελληνική αποστολή ήρθαν από την πρώτη κιόλας ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Τεχνικής κολύμβησης  καθώς οι Έλληνες κατέκτησαν δύο μετάλλια, ένα χρυσό κι ένα ασημένιο και είχαν δυο ακόμα καλά πλασαρίσματα στις οκτάδες των τελικών.

Η Εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ50 μ. επιφάνεια μικτή Α/Γ (με τον Αναστάσιο Μυλωνάκη, τη Βασιλεία Τσιγκόια, τον Γιώργο Καλτσουκαλά και την Ιφιγένεια Τελιούση) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 1:05.96. Οι αθλητές μας ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, η ελληνική σημαία κυμάτισε στον πιο ψηλό ευρωπαϊκό ιστό και άκουσαν περήφανοι τον εθνικό μας ύμνο.

Σπουδαία ήταν για την Ελλάδα και η επιτυχία απο την Βολιώτισσα Καρατσιβή στον τελικό των 400 μ. επιφάνεια Γυναικών, καθώς κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με την πολύ καλή επίδοση 3:18.17.

Την ιδιαιτέρως τιμητική 4η θέση κατέλαβε ο Γιώργος Παναγιωτίδης στα 100 μ. επιφάνεια Ανδρών, με 35.70.

Ο Ηλίας Καλφίδης, τέλος, πήρε την 7η θέση στον τελικό των 400 μ. επιφάνεια Ανδρών με 3:08.02.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο Πέμπτη (20/7), το πρωί με τους προκριματικούς και το απόγευμα με τους τελικούς της δεύτερης μέρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.