Αστέρας Ριζομύλου: Ο διαιτητής βωμολόχησε εναντίον παίκτη μας

Καταγγελία ότι ο διαιτητής του αγώνα με τον Τοξότη καταφέρθηκε με βωμολοχίες εναντίον παίκτη του έκανε η διοίκηση του Αστέρα Ριζομύλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση, που εκδόθηκε στις 22.00 του  Σαββάτου:

«Έχοντας περάσει σχεδόν πέντε ώρες από τη λήξη του σημερινού αγώνα με αντίπαλο τον Τοξότη, θα προσπαθήσουμε με ψυχραιμία να πάρουμε επίσημα θέση σαν Δ.Σ. για τα σημερινά γεγονότα και να ξεκαθαρίσουμε μια και καλή την μελλοντική μας στάση από εδώ και στο εξής.

Είχαμε πάρει μια απόφαση σαν σύλλογος να μην ασχολούμαστε επίσημα και να μην σχολιάζουμε δημόσια τις διαιτητικές αποφάσεις, άσχετα με το αν συμφωνούμε ή όχι με αυτές, απόφαση την οποία τηρήσαμε απαρέγκλιτα όλα αυτά τα χρόνια.

Έτσι λοιπόν και σήμερα παρόλο το θυμό μας και την αγανάκτηση μας, δεν θα το κάνουμε γιατί θεωρούμε πως δίκαια ηττηθήκαμε και θα ήταν άδικο για την προσπάθεια των παιχτών και των δύο ομάδων.

ΑΛΛΑ, κάνουμε γνωστό προς την διοργανώτρια αρχή, την επιτροπή διαιτησίας και τους καθ’ ύλην αρμόδιους ότι είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που επιτρέψαμε σε “διαιτητή” να καταφερθεί αισχρά και με βωμολοχίες εναντίον παίκτη της ομάδας μας άνευ λόγου και αιτίας και το κυριότερο, εν ώρα αγώνα.

Πριν λίγες ημέρες στον αγώνα με τον Αίαντα Σούρπης αγνοήσαμε την συνολικά εχθρική συμπεριφορά του ίδιου διαιτητή και στο τέλος του δώσαμε το χέρι. Σήμερα λοιπόν, ο ίδιος “κύριος” και επειδή προφανώς θεωρεί ότι μπορεί, επέδειξε σε όλο το 90λεπτο την ίδια εχθρική και προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον Αστέρα και σαν γνήσιος τσαμπουκάς και άρχοντας του αγώνα, έβρισε χυδαία τον παίκτη μας στο 80′, επειδή τόλμησε να ζητήσει τον λόγο για τον μη καταλογισμό ενός φάουλ.

Επειδή λοιπόν είμαστε περήφανοι για την φανέλα που φοράμε και έχουμε μάθει από το 1954 να την ματώνουμε, δεν θα ανεχτούμε από κανέναν από εδώ και στο εξής να παίξει με την ιστορία της ομάδας και τον ιδρώτα των παικτών μας. Η απάντηση στον εν λόγω “κύριο” είναι η ίδια που βροντοφώναξαν αγκαλιασμένοι οι παίχτες μας μετά τη λήξη του αγώνα, παρά την ήττα: Α Σ Τ Ε Ρ Α Σ!!!!!!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.