Athens Fans: «Άλλα μέτρα και σταθμά σε σχέση με το 2011»

Mετά τους Austrian Boys και οι Athens Fans-Olympiakos Volou εξέδωσαν ανακοίνωση για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις μνήμες να ξυπνούν όσον αφορά τον υποβιβασμό του 2011.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ελλάς! Η χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία αλλά κυριαρχεί πλέον η αυθαιρεσία! Η χώρα του Φωτός που σήμερα βιώνει το σκοτάδι! Ο τόπος που επικράτησε και εξελίχθηκε το πνεύμα του Σωκράτη, το απαράμιλλο θάρρος και η μαχητικότητα του Κολοκοτρώνη οδηγώντας τους εν τέλει στη φυλακή. Η πατρίδα που τεκνοποίησε μυριάδες ηρώων, μαρτύρων και αγίων γαλουχώντας επίσης προδότες και Εφιάλτες! Ένας λαός σε πλήρη σύγχυση, αντιδιαστολή, αντίθεση και σύγκρουση με το ένδοξο παρελθόν του!

Η χώρα που το σήμερα, δεν έχει καμία συνέχεια με το χθες και το αύριο καμία σχέση με το σήμερα. Γιατί απλά η κάθε προσωρινή εξουσία και αρχή επικαλείται τους νόμους που οι ίδιοι συνθέτουν και αλλάζουν προς το δοκούν και το όφελος εκάστοτε συμφερόντων, συντεχνιών και προσώπων. Ο παραλογισμός, η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός σε όλο της το μεγαλείο. Έτσι καταντήσαμε γιατί εμείς το επιτρέψαμε!

Η πρόσφατη εισήγηση της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό των ποδοσφαιρικών σωματείων του ΠΑΟΚ & Ξάνθης που προκάλεσε την κινητοποίηση του κυβερνώντος κόμματος για άμεση αλλαγή της ποινής (απίστευτα αντανακλαστικά), έφερε στη μνήμη των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου την κατάφωρη αδικία που υπέστη το ιστορικό μας σωματείο και της Καβάλας το καλοκαίρι του 2011, αλλά και αυτό του πολύπαθου Ηρακλή νωρίτερα για διαφορετικούς λόγους. Άλλα μέτρα και σταθμά ισχύουν τώρα σε σχέση με το τότε; Υπάρχει και σήμερα όπως τότε, πολιτικός ή και επιχειρηματικός δάκτυλος που έχει μεθοδεύσει την τιμωρία των ομάδων; Τότε, η αδιάλλακτη στάση κάθε αθλητικής και κρατικής αρχής για μεσολάβηση και παρέμβαση ώστε να γίνει αναψηλάφηση της υπόθεσης από αδέκαστους αθλητικούς δικαστές πρόσπεφτε στον δήθεν τείχος του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου, ενώ τώρα όχι;  Τότε τον δήμιο της ομάδας μας στα γραφεία της Super League τον υποδύθηκε ο Αλέξης Κούγιας, επικαλούμενος φημολογίες της πιάτσας χωρίς κανένα τεκμηριωμένο επιχείρημα, τώρα ποιος είναι ο εντολοδόχος;

Εμείς, ως οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου, δεν τρέφουμε αυταπάτες. Όσο το σύστημα ξεβράζει πολιτικά μπουμπούκια που δεν ακολουθούν την λαϊκή βούληση και ετυμηγορία, αλλά αποτελούν πιόνια εσωτερικών και εξωτερικών παρεμβάσεων, ετούτος εδώ ο τόπος θα συνεχίσει να αρμενίζει στραβά ώστε να ανταμείβεται το ανήθικο και ότι είναι επιζήμιο εις βάρος του εθνικού & λαϊκού συμφέροντος. Να γνωρίζετε επίσης ότι όταν η σιωπή λυθεί, ο κρότος που θα ακουστεί θα είναι εκκωφαντικός και η οργή ακατάβλητη!

ΥΓ. Κούλη και Αβγενάτσι, οι Τούρκοι σουλατσάρουν όπου γουστάρουν και όπως λένε θα έρθουν και στην λεβεντογέννα Κρήτη. Και αντί να τους σταματήσετε, χωρίζετε με τις αποφάσεις σας (τουλάχιστον αθλητικά;) την Ελλάδα σε Βόρεια και Νότια. Οι προηγούμενοι παρέδωσαν το όνομα της Μακεδονίας, εσείς θα διαπραγματευτείτε το από καταβολής κόσμου Ελληνικό Αιγαίο στη Χάγη; Διαπραγματεύεται κανείς κάτι που του ανήκει; Νομίζετε πως δεν σας έχουμε πάρει χαμπάρι; Είστε ελληνόφωνοι, αλλά δυστυχώς ΟΧΙ ελληνόψυχοι!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.