Βαρύ το κλίμα για τον Στέργιο Φάτση

Βαρύ το κλίμα στη Νέα Ιωνία για τον πρόεδρο της Νίκης Βόλου Στέργιο Φάτση. Η δημοσιοποίηση από το magnesianews.gr της θετικής ψήφου που έδωσε για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της άλλης Μεριάς στο ΝΠΣ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας που εκφράστηκαν μέσω ανακοινώσεων αλλά και με πλήθος αναρτήσεων στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Εγώ θεωρώ ότι όλες αυτές οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές, αφού όπως υποστήριξε τόσο ο ίδιος όσο και η παράταξή του, δεν το ζήτησε κανείς άλλος σύλλογος και έτσι το δώσαμε στον σύλλογο του Δημάρχου. Ε, λογικό είναι. Με αυτή την έννοια, οποιοδήποτε ακίνητο δεν έχει παραχωρηθεί σε κάποιον τρίτο, δύναται να παραχωρηθεί σε ένα σύλλογο που ελέγχεται απόλυτα από τον δήμαρχο, χωρίς αυτό να προκαλεί κανένα πολιτικό, ηθικό ή και νομικό ασυμβίβαστο.

Δεν ξέρω πώς αντιλαμβάνεται ο κ. Φάτσης τη νομιμότητα, αλλά ευτυχώς ο εισαγγελέας Βόλου βλέπει τα πράγματα διαφορετικά, γι’ αυτό και παρέπεμψε τον Μπέο σε δίκη για παράβαση καθήκοντος που έχει προσδιοριστεί για τις αρχές Οκτώβρη.

Ο κ. Φάτσης βέβαια δεν είναι εισαγγελέας, αλλά θεωρούσα ότι είχε τη στοιχειώδη πολιτική εμπειρία και ευθιξία να αποφύγει να συμμετέχει σε μία τέτοια «καυτή» ψηφοφορία και όχι να επωμιστεί το βάρος όλου του συνδυασμού ψηφίζοντας θετικά ένα θέμα που ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει πλειάδα αντιδράσεων. Μπορεί στα λόγια να είναι αντίθετος με τον Μπέο και την ομάδα που χαρακτήριζε «έκτρωμα», οι πράξεις του όμως άλλα λένε.

Δ. Καρεκλίδης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.