Αθλος για την Αργώ, 3-2 τον Περσέα χωρίς την Προκουντίνα

Ένα πραγματικό άθλο κατάφεραν τα κορίτσια του Βαγγέλη Σταθόπουλου στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας βόλεϊ γυναικών.

Ξεπερνώντας τον ψυχολογικό και αγωνιστικό αιφνιδιασμό που προκάλεσε η αναπάντεχη απουσία, λόγω τραυματισμού, της Πολίνα Προκούντινα, κατάφεραν να πετύχουν μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ομάδα του ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑ, που προβάλλει και φέτος ως ένα από τα φαβορί για τη διεκδίκηση της ανόδου στην Pre-League κατηγορία.

Μετά από ένα καταπληκτικό και αμφίρροπο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών» στο κλειστό της Αγριάς, η Αργώ επικράτησε με 3-2 σετ (25-20, 10-25, 29-27, 11-25, 15-13).

Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόπουλος: Χατζοπούλου, Μαστρογιάννη, Βενέτη, Κασιούρα, Ξάνθη, Αργυροπούλου, Σουντουλουμάκη, Γερολυμάτου, Κάστανου, Στύλλα, Καλοφορίδη, Τζιοβάρα

Η Διοίκηση της Αργούς συγχαίρει τις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας για την επιτυχία τους και εύχεται καλή αγωνιστική συνέχεια στην ομάδα του ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑ. Συγχαίρει επίσης τους διαιτητές κ.κ. Καλατζή και Παρασκευά και τη γραμματεία του αγώνα για την επιτυχή συμβολή τους στη διεξαγωγή του.

Ευχαριστεί την Κλινική ΑΝΑΣΣΑ, τον ιατρό του αγώνα κ. Σπυρόπουλο Κώστα και τη ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ για την παροχή των ιατρικών υπηρεσιών.

Στην αθλήτρια της Αργούς Πολίνα Προκουντίνα, η  οποία σήμερα Δευτέρα 13/11 υποβάλλεται στη Θεσσαλονίκη σε επεμβατική θεραπεία, η διοίκηση εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.