ATP: Άνετη νίκη για τον Τσιτσιπά και πρόκριση

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Τζον Ίσνερ και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Λος Κάμπος. Ο Έλληνας τενίστας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και πήρε τα δυο σετ με 6-2 και 6-4, σε 76 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Νικολάς Τζάρι (Χιλή), ο οποίος επικράτησε 2-1 σετ (7-6, 4-6, 6-4) του Γκις Μπρόουερ (Ολλανδία). Ο Τσιτσιπάς επέβαλε τον ρυθμό του και δεν άφησε περιθώρια στον 38χρονο αντίπαλό του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ίσνερ προηγήθηκε 2-1 στα τρία πρώτα game, όμως ο Τσιτσιπάς απάντησε με 19 σερί πόντους και πήρε προβάδισμα 5-2. Τελικά, κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο σε με 6-2 σε 24 λεπτά. Ο Τσιτσιπάς είχε πέντε άσους και 14 winners.

Η εικόνα του αγώνα στο δεύτερο σετ δεν άλλαξε, με τον Ίσνερ να προσπαθεί να βάλει δύσκολα στον Τσιτσιπά, όμως ο Έλληνας τενίστας είχε έτοιμες απαντήσεις για τον αντίπαλό του. Ο Αμερικανός ήταν πιο ανταγωνιστικός στο δεύτερο σετ, στο οποίο προηγήθηκε δυο φορές (1-0 και 2-1), όμως ο Τσιτσιπάς κατάφερε να ξεφύγει με 4-2 και 5-3 και τελικά να φτάσει στη νίκη (6-4). Αυτή ήταν η έκτη νίκη του Τσιτσιπά σε οκτώ αναμετρήσεις με τον Ίσνερ και έκτη σερί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.