Την Τετάρτη το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Β. για το ποδοσφαιρικό τμήμα

Την Τετάρτη (29/5) στις 19.00 θα συγκληθεί τελικά το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα μέλη της διοίκησης θα συζητήσουν για τη Γενική Συνέλευση που θα γίνει με θέμα τη σύσταση ΠΑΕ και θα αποφασίσουν για την ημερομηνία διεξαγωγής της. Αυτό είναι το πρώτο βήμα, για να ξεκινήσει η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς στο κορυφαίο όργανο του συλλόγου θα κατατεθούν οι προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους, για να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Ασφαλώς πρόκειται για μία κρίσιμη Γενική Συνέλευση για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας, αν και άπαντες αισιοδοξούν ότι η διοικητική λύση θα βρεθεί και τώρα και η ομάδα θα θέσει εκ νέου πρωταγωνιστικούς στόχους.

Είναι βέβαιο ότι τα μέλη του συλλόγου, που θα δώσουν το παρών σ’ αυτή, θα λειτουργήσουν ως ασπίδα, για να μην υπάρξουν προτάσεις από δούρειους ίππους, με τον κόσμο να επιθυμεί, όπως και οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, μία καθαρή λύση, που θα εγγυάται ότι θα κάνει το καλύτερο για την ποδοσφαιρική ομάδα και δε θα έχει δεύτερες σκέψεις και ο … νοών νοείτω.

Σίγουρα το μετοχικό κεφάλαιο των 30.000 ευρώ που θα πρέπει να καλυφθεί είναι το πιο εύκολο κομμάτι, αλλά το πιο δύσκολο κι αυτό που θα τεθεί στη κρίση των μελών του συλλόγου είναι όποιος αναλάβει να εγγυηθεί ότι μπορεί να βάλει τα χρήματα που απαιτούνται πέραν των σίγουρων εσόδων.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.