“Μπήκε” στο πρόγραμμα μετά από καιρό ο Οικονόμου

Επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, με την υπόλοιπη ομάδα, ο μέσος των ερυθρόλευκων, Κώστας Οικονόμου, σταθερά εκτός οι Δ. Κόκας και Ζώνας.

Ευχάριστα νέα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τους ιθύνοντες της ομάδας να βλέπουν, μέρα με τη μέρα, το απουσιολόγιο να αδειάζει. Συγκεκριμένα, ο Οικονόμου εντάχθηκε στο πρόγραμμα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, ύστερα από περίπου δύο εβδομάδες, γεγονός που δίνει κάθε δικαίωμα στον Παναγιώτη Τζαναβάρα να χαμογελά, ενόψει επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αντίθετα, εκτός παρέμειναν για ακόμα μία μέρα ο Ζώνας, που πραγματοποίησε ατομικό πρόγραμμα και ο Δήμος Κόκας, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και έκανε θεραπεία.

Υπενθυμίζουμε πως το Σάββατο είναι προγραμματισμένο το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για τους ερυθρολεύκους, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Ολυμπιακό να στρέφεται αμέσως μετά στην τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας, που σηματοδοτεί την τελική ευθεία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, όσον αφορά τα αγωνιστικά, ικανοποιημένοι παρουσιάζονται οι ερυθρόλευκοι με την εμφάνιση του Μπρίτος στο φιλικό της Κυριακής, με αντίπαλο τον Ρήγα. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός πως βρίσκεται πιο πίσω σε φυσική κατάσταση, σε σχέση με τους συμπαίκτες του, έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο ένα 45λεπτο που αγωνίστηκε κι έδειξε πως θα βοηθήσει σημαντικά στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αυτό που ικανοποιεί περισσότερο, όμως, τον κ. Τζαναβάρα είναι το γεγονός πως ο Μπρίτος μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης, έχοντας ουσιαστικά στα χέρια του ένα “πολυεργαλείο” για τη γραμμή κρούσης.

Εξετάζονται περιπτώσεις μεσοεπιθετικών, καμία συμφωνία μέχρι στιγμής

Όσον αφορά το μεταγραφικό μέτωπο, οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν ακόμα μία κίνηση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, δίχως οι ιθύνοντες του συλλόγου να βιάζονται ιδιαίτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Μαγνησία”, τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με ποδοσφαιριστή δεν ευσταθούν, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και τους συνεργάτες του να εξετάζουν 2-3 περιπτώσεις παικτών, αρκετά ενδιαφέρουσες. Οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από το “μικροσκόπιο” των ανθρώπων της ομάδας, με την καλύτερη περίπτωση να προχωρά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.