Blue Angels: «Γίνεται κερκίδα με οπαδούς δύο ομάδων χωρίς αστυνομία»

Το παρών στους αγώνες της ομάδας μπάσκετ και της ομάδας ποδοσφαίρου έδωσαν οι Blue Angels το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ενώ ενδιάμεσα το Σάββατο το απόγευμα έκαναν τα εγκαίνια του συνδέσμου τους, κάτι που τονίζουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Σ’ αυτήν κάνουν αναφορά και στο γεγονός ότι ακόμη μία φορά απέδειξαν πως μπορεί να συνυπάρξουν οπαδοί δύο ομάδων στην ίδια κερκίδα χωρίς αστυνομία, όπως συνέβη στο ματς με τον Ηρακλή. Αναλυτικά:

«Πιστοί στο ραντεβού μας για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, ήμασταν εκεί δίπλα στην ομάδα μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Το Σάββατο βρεθήκαμε στο κλειστό, μετά από περίπου ένα χρόνο αποχή και στηρίξαμε την ομάδα. Η ομάδα μάς αποζημίωσε με μια μεγάλη νίκη και μπράβο στα παιδιά για την προσπάθειά τους.

Μετά το τέλος του αγώνα κατηφορίσαμε για το σύνδεσμό μας, όπου είχαμε τα εγκαίνια.

Μέσα σε ένα άριστο κλίμα παρέα με ΠΑΕ, Blue club και αρκετούς φιλάθλους της ομάδας μας, γιορτάσαμε και επίσημα το άνοιγμα του συνδέσμου και νόμιμα πλέον.

Την Κυριακή η γιορτή συνεχίστηκε παρέα με τους φιλάθλους του Ηρακλή εκτός γηπέδου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην κερκίδα. Οι οπαδοί μας και του Ηρακλή αποδείξανε για ακόμα μια χρονιά πως γίνεται κερκίδα με οπαδούς και των δυο ομάδων, χωρίς αστυνομία. Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους.

Διπλό στη Μυτιλήνη ΝΙΚΗ ΟΛΕ!

Υ.γ. Ευχόμαστε στην ομάδα του Ηρακλή να βρει τον δρόμο της.

BLUE ANGELS 1994 «Β. Κωστής».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.