Bόλος 2004: Η ανακοίνωση για Αβντόλι και Παπαδοπούλου

Έχοντας αγωνιστεί απέναντι στις Νεφέλες Κατερίνης, Μαρία Αβντόλι και Σοφία Παπαδοπούλου αποτελούν παίκτριες της ομάδας ποδοσφαίρου Γυναικών του Βόλος 2004 εδώ και κάμποσο καιρό, με την επίσημη ανακοίνωση να έρχεται πλέον και από την πλευρά της διοίκησης του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, σημειώνεται ότι η 20χρονη Μαρία Αβντόλι αγωνίζεται στη θέση της αμυντικού-στόπερ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα 13 της χρόνια από την ομάδα του Βόλος 2004 και αγωνίστηκε ανελλιπώς με τα χρώματά της μέχρι τα 18 της, ενώ για μια σεζόν είχε μετεγγραφεί στις Ελπίδες Καρδίτσας. Έχει αρκετές συμμετοχές στις προπονήσεις και στις αποστολές της Εθνικής Νεανίδων και επιστρέφει φέτος στην ομάδα του Βόλος 2004 μετά από δύο χρόνια.

Η 18χρονη Σοφία Παπαδοπούλου από την άλλη, εντάσσεται στον Βόλος 2004 προερχόμενη από τη Δόξα Δράμας 2016 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Η Παπαδοπούλου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 10 χρόνων από την ακαδημία αγοριών του Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου, και στη συνέχεια πήγε στην ακαδημία των Αμαζόνων Δράμας, ενώ από το 2016 αγωνιζόταν με τα χρώματα της Δόξας Δράμας 2016.

«Καλωσορίζουμε τις δύο παίκτριες στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα» καταλήγει η ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.