Χωρίς άγχος με Εθνικό Πειραιώς η Νίκη

Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της National League 1 το Σάββατο στη Ν. Ιωνία

Για την τελευταία αγωνιστική (22η) της κανονικής περιόδου του 2ου ομίλου της National League 1 η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης υποδέχεται στο κλειστό της Νέας Ιωνίας το Σάββατο στις 17.00 τον Εθνικό Πειραιώς (9 νίκες-10 ήττες).

Βαθμολογικό άγχος δεν υπάρχει, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική που η βολιώτικη ομάδα είχε ρεπό, ο Πανελλήνιος πήρε διπλό στα Τρίκαλα και έτσι η Νίκη δεν μπορεί να τον φτάσει πλέον στη βαθμολογία. Επομένως θα παίξει στα πλέι άουτ ως δέκατη απέναντι στον ενδέκατο Πρωτέα Γρεβενών με πλεονέκτημα έδρας και με δύο νίκες θα σωθεί.

Πάντως, παρά το ότι δεν υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα, υπάρχει θέληση για την κατάκτηση του έκτου ροζ φύλλου αγώνα, ώστε οι παίκτες να πάνε στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι άουτ με ανεβασμένη ψυχολογία.

Μοναδικός απών θα είναι για ακόμη μία φορά ο μακροχρόνια τραυματίας Οικονομίδης, που είχε υποστεί μερική ρήξη χιαστών στο παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς στον πρώτο γύρο.

Διαιτητές θα είναι οι Αναστασιάδης Β.-Τσαρδούλιας Τ.-Αθανασιάδης Αθ. και κομισάριος ο κ. Βαρνάς, ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν πέντε ευρώ.

Το πρόγραμμα (22η)

Σάββατο 30/3

Γ. Μπουρούσης 17.00

Γ.Σ. Σοφάδων-Πρωτέας Γρεβενών

Ν. Ιωνίας 17.00

Νίκη Βόλου-Εθνικός

Νήαρ Ηστ 17.00

Νήαρ Ηστ-Τρίκαλα Basket

Πανελληνίου 17.00

Πανελλήνιος-Εθνικός Λιβαδειάς

Παν. Αλεξιώτισσα 17.00

Αίολος Αγυιάς Π.-ΝΕΟ Ληξουρίου

Ρεπό: Βίκος Ιωαννίνων.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.