Χωρίς άγχος στη Λαμία ο ΝΠΣ Βόλος

Έχοντας εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή στην κατηγορία, οι κινήσεις της διοίκησης του ΝΠΣ Βόλος δείχνουν ότι έχει στρέψει το βλέμμα της στην επόμενη χρονιά, αφήνοντας το αγωνιστικό στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες. Έτσι, το αυριανό παιχνίδι (19:30) με τη Λαμία εκτός έδρας αποτελεί μία καλή δοκιμασία για τους παίκτες του ΝΠΣ Βόλος, που θέλουν να δείξουν ότι θα μπορούσαν να έχουν μπει στα πλέι οφ, αντί να μένουν στα πλέι άουτ.

Το παιχνίδι λοιπόν δεν έχει τόσο μεγάλη βαθμολογική σημασία για τον ΝΠΣ Βόλος, αλλά και πάλι θέλει το θετικό αποτέλεσμα, για λόγους εντυπώσεων αλλά και ψυχολογικούς, κάνοντας παράλληλα ένα ακόμη βήμα για την τυπική εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία της Super League.

Moναδικός απών από τη διάθεση του Άνχελ Λόπεθ είναι ο Ζαν Μπαριέντος, με την αποβολή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, να κοστίζει αρκετά αφού ο παίκτης τιμωρήθηκε με στέρηση συμμετοχής τριών αγωνιστικών, οπότε θα χάσει και την αναμέτρηση που ακολουθεί, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό εντός έδρας, το Σάββατο 10 Απριλίου.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, η Λαμία καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά θέματα, αφού στις τελευταίες προπονήσεις δεν έλαβαν μέρος οι Ταϊρόν, Ανταμά Μπα, Πίτι, Μπατσάνα Αραμπούλι, Γκαζαριάν αλλά και ο Έλμαρ Μπιάρνασον.

Ο Μπιάρνασον πάντως αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Μιχάλη Γρηγορίου, που από εκεί και πέρα καταστρώνει τα πλάνα τους καταλλήλως.

Πάντως η Λαμία θέλει το θετικό αποτέλεσμα, καθώς αν και έχει μία δεδομένη διαφορά ασφαλείας από τις δύο τελευταίες θέσεις (26 έναντι 20 του ΟΦΗ και 19 της ΑΕΛ), θα της άρεσε σίγουρα να διατηρήσει τουλάχιστον αυτήν την απόσταση και ν’ αποφύγει μεγαλύτερες περιπέτειες όσον αφορά τη διαδικασία του υποβιβασμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.