Χωρίς Άλεφ στην Πορτογαλία η ΑΕΚ

Ο τραυματίας, Άλεφ και ο τιμωρημένος Λιβάγια δε θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ΑΕΚ στο τελευταίο ματς των ομίλων του Champrions League με την Μπενφίκα, το βράδυ της Τετάρτης (12/12) στο «Ντα Λουζ».

Ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου μέσου της Ένωσης στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Λαμία θα του στερήσει τελικά τη συμμετοχή από τον αγώνα με τους «Αετούς» της Λισαβόνας.

Το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή για τον Μαρίνο Ουζουνίδη μετριάζεται κάπως, καθώς ο Γαλανόπουλος συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Ο νεαρός αμυντικός χαφ της Ένωσης χτύπησε στο ματς με τους Φθιώτες, αλλά το πρόβλημά του δεν είναι σοβαρό και μέχρι την Τετάρτη θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Επίσης, απών θα είναι και ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στο προηγούμενο ματς του Champions League με τον Αγιαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αποτελείται από τους: Μπάρκα, Τσιντώτα, Γκίνη, Μπακάκη, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Χουλτ, Γιαννούτσο, Γιαννιώτα, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Μπογέ, Μοράν, Μπότο, Γιούση, Κλωναρίδη, Γιακουμάκη, Πόνσε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.