Χωρίς Δωματά η Νίκη με τον Θησέα

Ο Γιάννης Δωματάς, όπως έγραψε το Magnesiasports, στην προπόνηση της Παρασκευής ένιωσε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και αποχώρησε κατά τη διάρκειά της, με τους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν σήμερα να δουν την κατάστασή του και ν’ αποφασίσουν, ελπίζοντας αρχικά ότι δε θα ήταν κάτι σοβαρό. Τελικά, ο Κρητικός εξτρέμ έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου πέντε μέρες. Επομένως, μαζί με τους Τσεμπερίδη και Τζιώρα αποτελούν την τριάδα των απόντων.

Για το ματς με τον Θησέα η τεχνική ηγεσία υπολογίζει σε 21 παίκτες. Αυτοί είναι: Αποστολίδης, Παπαδόπουλος Κ., Καρτσαμπάς, Ταβάρες, Λάιος, Παπαδήμας, Μετούσι, Ματθαίου, Αναστασίου, Ντινιωτάκης, Βουρδάκης, Μέτσε, Ιορδανίδης, Καντούτσης, Μακένγκο, Παπαδόπουλος Θ., Κέρι, Βουκομάνοβιτς, Ρόβας, Σιώμος, Κυριαλάνης.

Σε ό,τι αφορά τη βασική ενδεκάδα, όλα δείχνουν ότι σ’ αυτή θα βρίσκεται ο Ιορδανίδης, η είσοδος του οποίου στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα ανέβασε την απόδοση της ομάδας. Από κει και πέρα οι υπόλοιποι αναμένεται να είναι οι Αποστολίδης, Μετούσι, Θ. Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Μέτσε, Μακένγκο, Ταβάρες, Κέρι και Βουκομάνοβιτς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.