Χωρίς Δωματά, Τσεμπερίδη η προπόνηση της Νίκης, αποθεραπεία οι βασικοί

Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη πρωί η Νίκη Βόλου την προετοιμασία της ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Α.Ο. Στυλίδας εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο τραυματίας (θλάση α’ βαθμού) Γιάννης Δωματάς, που την παρακολούθησε με πολιτικά μαζί με τον πρόεδρο Νίκο Ιμεράι και τον αντιπρόεδρο Βασίλη Βενέτη.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, που ακόμη δεν μπορεί να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, με τον 32χρονο αμυντικό μέσο να είναι εκτός πάνω από ένα μήνα και συγκεκριμένα από τις 29 Αυγούστου. Τότε σε φιλικό με τα Μετέωρα στο Πανθεσσαλικό (3-3) τραυματίστηκε στο 81ο λεπτό σε μία διεκδίκηση της μπάλας στον χώρο του κέντρου.

Επίσης, να σημειωθεί ότι αποθεραπεία έκαναν οι δέκα βασικοί της αναμέτρησης με τον Θησέα (εκτός του τερματοφύλακα Μανώλη Αποστολίδη), οι οποίοι θυμίζουμε ήταν οι ίδιοι που ξεκίνησαν και στο ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα την περασμένη Τετάρτη, μία ενδεκάδα Φάντζιο Μπούις ουσιαστικά, αφού ο Γιώργος Κούτσης είχε ελάχιστο χρόνο στην ομάδα και δεν μπορούσε φυσιολογικά ν’ αλλάξει πολλά πράγματα αγωνιστικά.

Οι ποδοσφαιριστές, αφού έπαιξαν πρώτα handball, έχοντας το δικαίωμα να χρησιμοποιούν μόνο τα χέρια και το κεφάλι, στη συνέχεια στο μισό γήπεδο αγωνίστηκαν σ’ ένα εκπαιδευτικό διπλό επτά εναντίον επτά, με τον προπονητή τους, Γιώργο Κούτση, να συμμετέχει σ’ αυτό.

Στη μία ομάδα εκτός των τερματοφυλάκων, που άλλαζαν, ήταν οι Λάιος, Τζιώρας (δείχνει σε καλή κατάσταση), Ματθαίου, Ιορδανίδης, Βουρδάκης και Κούτσης και στην άλλη Σιώμος, Κουτσούκης, Κυριαλάνης, Ντινιωτάκης, Αναστασίου, Παπαδήμας και Φλώρος (μαζί με τον Χριστίδη μετέχουν στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας, αν και αγωνίζονται με το Αθλητικό Κολλέγιο στη Γ’ ΕΠΣΘ). Ο κ. Κούτσης έδινε οδηγίες στους παίκτες πότε το παιχνίδι θα ανοίγεται στα πλάγια και πότε θα πηγαίνει η μπάλα στον άξονα.

Από την Τετάρτη, τέλος, θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς και οι βασικοί με Κέρκυρα και Θησέα, ενώ θα φανεί και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ρόβας, που δε φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό μετά την αναγκαστική αλλαγή του στο 75′ στο ματς με τον Θησέα.

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.