Χωρίς πέντε η προπόνηση της Τετάρτης για τη Νίκη

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (12/10) για την ομάδα της Νίκης, με τους Γιώργο Νικλητσιώτη και Μάριο Παπαδόπουλο να παραμένουν εκτός, αφού ταλαιπωρούνται από ίωση και προφυλάχθηκαν.

Επίσης, δεν προπονήθηκαν οι στρατευμένοι Βαλάντης Κόκκας και Μπάμπης Πετράκος, με τον δεύτερο να απολύεται αύριο Πέμπτη (13/10) και να θέτει τον εαυτό του από εδώ και πέρα κανονικά στη διάθεση του Στέφανου Ξηροφώτου, μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Γιώργος Παρασκευαΐδης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των κυανόλευκων ταλαιπωρείται ακόμα από το μικροπρόβλημα που αποκόμισε στο παιχνίδι της Κυριακής, με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα και προφυλάσσεται, ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Τέλος, ένα χτύπημα στην χθεσινή προπόνηση, άφησε εκτός τον Μιχάλη Σοάρες, που περισσότερο προληπτικά, δεν προπονήθηκε σήμερα, μέχρι να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Αντίθετα, ικανοποίηση υπάρχει για την συμμετοχή του Φράνκο Τορεζάνι και στη σημερινή προπόνηση, δείχνοντας ετοιμοπόλεμος, ενόψει της συνέχειας. Αύριο, Πέμπτη (13/10) το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεσημεριανή προπόνηση (13:30), στην οποία ενδέχεται οι απουσίες να είναι λιγότερες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής, με αντίπαλο τον Θεσπρωτό, εντός έδρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.