Χωρίς προπονήσεις αναγκαστικά (και) στον Ολυμπιακό Βόλου

Τη στιγμή που η ομάδα φορμαριζόταν και φαινόταν η καλή δουλειά που είχε γίνει στην προετοιμασία

Η σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε τον Βόλο και τη Μαγνησία δεν μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, η οποία δεν έχει προπονηθεί τις τελευταίες μέρες που ξέσπασαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα και συγκεκριμένα από την Τρίτη και μετά, με την τελευταία προπόνηση να γίνεται την περασμένη Δευτέρα, όπως άλλωστε συμβαίνει γενικότερα με τις ποδοσφαιρικές ομάδες.

Το γήπεδο του Σαρακηνού μπορεί να μην υπέστη ζημιές και να μην πλημμύρισε, αλλά δεν είχε νερό και ρεύμα, επομένως για πολύ πρακτικούς λόγους, όπως ότι οι παίκτες δεν μπορούσαν να κάνουν μπάνιο ούτε τα ρούχα τους να πλυθούν, δεν μπορούσε να γίνει προπόνηση.

Επίσης, στο ρόστερ υπάρχουν πολλοί παίκτες από τη Λάρισα, που συνεχίζει να πλήττεται έντονα από την κακοκαιρία και εκτός της μετακίνησης που είναι δύσκολη, κάποιοι απ’ αυτούς περνούν το δικό τους Γολγοθά, καθώς το σπίτι του Χρήστου Τζέκα στο Μεγάλο Μοναστήρι σχεδόν καταστράφηκε, δύσκολες καταστάσεις αντιμετώπισε και στο Αρμένιο ο Αγγελος Σταυράκης, ενώ προβλήματα είχε στο δικό του σπίτι και ο γενικός αρχηγός Τάσος Κυριάκος. Επομένως σε ένα μεγάλο βαθμό το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Στους παίκτες πάντως έχει δοθεί ένα πρόγραμμα ατομικό και προσπαθεί ο καθένας να κρατηθεί σε φόρμα.

Σίγουρα είναι λυπηρό ότι λόγω της ξαφνικής διακοπής των προπονήσεων η πολύ καλή δουλειά που είχε γίνει στην προετοιμασία από τον Στέλιο Αρσένο και τους συνεργάτες του, πιθανόν κατά ένα μέρος πάει χαμένη και ειδικά από τη στιγμή που είχε αρχίσει και το φορμάρισμα της ομάδας ενόψει πρωταθλήματος (σ.σ. πάρα πολύ δύσκολα θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 16-17/9) και η εικόνα στα φιλικά ήταν πολύ ικανοποιητική, όπως και τα αποτελέσματα.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.