Χωρίς τέσσερις με τα Μετέωρα ο Ολυμπιακός Βόλου

Σημαντικές απουσίες για τον Στέλιο Αρσένο

Τη νίκη ανόδου θέλει μεθαύριο Κυριακή (26/5) στην Καλαμπάκα απέναντι στα Μετέωρα ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς, αν κερδίσει, φτάνει τους δέκα βαθμούς και με το δεδομένο τρίποντο στα χαρτιά με τον Α.Σ. Νεοχωρίου Γρεβενών θα έχει εξασφαλισμένους τους 13 πόντους.

Μ’ αυτήν την επίδοση δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην ανέβει κατηγορία η ομάδα του Στέλιου Αρσένου, αν και υπάρχει και η εύκολη αναμέτρηση για ένα ακόμη τρίποντο με τον αδύναμο ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης που γίνεται προσπάθεια, ώστε να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό.

Για το μεθαυριανό παιχνίδι, που αρχίζει στις 17.00 στο στάδιο Καλαμπάκας για την 5η αγωνιστική του τετάρτου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, ο Ολυμπιακός Βόλου όλα δείχνουν ότι δεν θα έχει τον Τασιούλη λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, τον Οικονόμου και τον Κακάμη, που είναι τραυματίες, και τον Κούλπα, που περνά εκπαίδευση για τη δικαστική αστυνομία. Αρα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι απουσίες θα είναι τέσσερις.

Η αναμέτρηση με τα Μετέωρα, που σαφώς είναι υποδεέστερος ποιοτικά αντίπαλος, είναι η προτελευταία για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη το ρεπό του και στη συνέχεια στις 2 Ιουνίου το παιχνίδι-φιέστα με τον ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης.

Την τελευταία αγωνιστική ήταν προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Α.Σ. Νεοχωρίου, που οι ερυθρόλευκοι το παίρνουν με 3-0 άνευ αγώνος.

Εν τω μεταξύ ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου την ερχόμενη Δευτέρα (27/5) περιμένει το φιλικό που θα δώσει η ομάδα Παλαιμάχων με ομάδα διεθνών παικτών της Εθνικής Ελπίδων του 1998 και της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004.

Σ’ αυτό το φιλικό που θα γίνει στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος» θα τιμηθεί η μνήμη 16 παικτών, που έχουν φύγει από τη ζωή και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν κληθεί συγγενικά τους πρόσωπα να δώσουν το παρών. Οι τιμητικές βραβεύσεις θα ξεκινήσουν στις 16.30 και θα ακολουθήσει το φιλικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.