Χωρίς τρεις στο Αγρίνιο η ΑΕΚ

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, το βράδυ του Σαββάτου (21/09).

Ο Νταβίντ Σιμάο αποχώρησε από την προπόνηση λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον αριστερό δικέφαλο κι ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής.

Επίσης, δεν υπολογίζονται ακόμη ούτε ο Νέλσον Ολιβέιρα, που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. αλλά και ο Βίκτορας Κλωναρίδης.

Στην αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Κωστένογλου συμπεριλήφθηκαν οι: Μπάρκας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης, Λιβάια.

Στο μεταξύ λίγη ώρα μετά την απόφαση της ΓΓΑ να απαγορεύσει τη μετακίνηση, τόσο σε οργανωμένο, αλλά και μεμονωμένο επίπεδο, των οπαδών της ΑΕΚ στο Αγρίνιο για την αυριανή (21/09) αναμέτρηση και την αντίδραση της Ένωσης, ο Λευτέρης Αυγενάκης ενημερώθηκε για τις αντιδράσεις στην υπόθεση και υπήρξε διαβεβαίωση για ανάκληση της απόφασης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού αποφάσισε να παρέμβει προκειμένου να δοθεί λύση στο θέμα που προέκυψε και να μεταβούν οι φίλαθλοι της Ένωσης στο Αγρίνιο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.