Χωρίς Βεζένκοβ και Παπανικολάου ο Ολυμπιακός, χωρίς Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός

Ο Σάσα Βεζένκοβ δεν κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στο σημερινό (5/2) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (21:00).

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε προϊδεάσει βέβαια τον κόσμο για την κατάσταση όταν δήλωσε χθες (4/2) πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Βούλγαρου φόργουορντ, με τους «ερυθρόλευκους» έτσι να παρατάσσονται στο ντέρμπι χωρίς τους Βεζένκοβ και Παπανικολάου. Την θέση του Βεζένκοβ στην 12αδα θα πάρει ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης Τη φετινή σεζόν ο Βεζένκοβ έχει 9.1 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με 41.6% στα τρίποντα σε 20 λεπτά συμμετοχής.

Στην αντίπερα όχθη, απών θα είναι ο Νεμάνια Νέντοβιτς που υπέστη θλάση στη γάμπα. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη απώλεια των «πρασίνων» αφού ο Σέρβος γκαρντ αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας έξω από τα 6,75μ. Συγκεκριμένα, μετρά κατά μέσο όρο 16.7 πόντους, με 51.8% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα, ενώ έχει 3.8 ασίστ και 2 ριμπάουντ σε 26:54 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.