Χορταστική ισοπαλία 2-2 για Τοξότη και Σαρακηνό

Οι δύο ομάδες παραταγμένες στη σέντρα πριν την έναρξη

Από έναν βαθμό πήραν Τοξότης και Σαρακηνός στο Βοηθητικό του ΕΑΚ, με το μεταξύ τους παιχνίδι να τελειώνει με σκορ 2-2.

Στο 21’ ο Κόφφας με κεφαλιά σε κενή εστία ουσιαστικά έγραψε το 1-0, με τον σκόρερ να παίρνει το ριμπάουντ από απόκρουση του Γράντα σε κεφαλιά του Κωνσταντάκου και πρόσκρουση της μπάλας στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 33’ έγινε το 1-1. Σε εκείνο το λεπτό ο Αραμπατζής με δυνατό γωνιακό σουτ εντός περιοχής μετά από σέντρα του Ζάχου ισοφάρισε, αλλά πάλι ο Κόφφας στο 47’ με νέα εύστοχη κεφαλιά από φάουλ Σκλαπάνη έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 54’. Από φάουλ του Κατή και απομάκρυνση στον αέρα, ο Μυλωνάς προώθησε την μπάλα με το κεφάλι στο ύψος του πέναλτι και ο Γκλαβίνης με σουτ στη δεξιά γωνία χάρισε τον βαθμό στους φιλοξενούμενους.

Από κει και πέρα η μεγαλύτερη ευκαιρία σ’ ένα ισορροπημένο παιχνίδι ήταν το δοκάρι του Βαλωτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χρυσοχού): Μπράνος, Γιοβάνης, Παναγιώτου, Νταγκούλης, Μαγιόγλου, Κόφφας (77’ Λάμπρου), Σκλαπάνης, Μαυρίδης (46’ Παπουτσής), Τόμε (61’ Μπραχόλι), Κωνσταντάκος, Βαλωτής

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Πανόπουλος-Κασιούρας): Γράντας, Γιαμαλής, Ζάχος, Ράπτης (78’ Στεργίου), Σταματίου, Γιαουπλάρι, Δημόπουλος (78’ Ακριβούσης), Γκλαβίνης, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Τσιανάκας (12’ λ. τρ. Κατής)

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.