Δ.Ε. μπάσκετ Γ.Σ.Α: «Ο πρόεδρος του συλλόγου πολεμά το τμήμα»

O Λεωνίδας Κωτούλας
Ανακοίνωση-καταγγελία εναντίον του Λεωνίδα Κωτούλα

Η Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αλμυρού καταγγέλλει τον πρόεδρο του συλλόγου ότι  κάνει παρακράτηση εσόδων της ομάδας μπάσκετ και πολεμά το τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση-καταγγελία: «Με την επιστολή μας αυτή με λύπη θα θέλαμε να καταγγείλουμε τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, κ. Λεωνίδα Κωτούλα, καθώς όλη αυτή τη σεζόν εκμεταλλεύεται έσοδα του τμήματος Καλαθοσφαίρισης χωρίς καμία ενημέρωση.

Κατ’ αρχάς η ομάδα ΜΠΑΣΚΕΤ του Γ.Σ.Α. για δεύτερη συνεχή χρονιά συμμετείχε στον τελικό των play-off για την άνοδο στη B’ Eθνική (National League 1) και ο πρόεδρός της δεν παραβρέθηκε σε κανέναν αγώνα της ομάδας μας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) επιχορήγησε τον Γ.Σ.Α. για τις δραστηριότητες των τμημάτων μπάσκετ, με ένα σημαντικό ποσό μεγάλο μέρος του οποίου παρακρατήθηκε από τον πρόεδρο.

Με ποιο δικαίωμα ο πρόεδρος ενός Συλλόγου διαχειρίζεται χρήματα υπόλοιπων τμημάτων; Και επειδή είναι αυτές τις μέρες να πιστωθούν και τα χρήματα από τη Γ.Γ.Α., καθώς είχε γίνει ένα λάθος και δεν είχαν μπει τα χρήματα τη χρονική στιγμή που μπήκαν σε όλους τους συλλόγους της Ελλάδας, τι θα γίνει με αυτά τα 5.350 ευρώ; Θα τα κάνει πάλι ό,τι θέλει ο κ. Κωτούλας;

Σήμερα που προσπαθούμε να βρούμε στήριξη, για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της νέας αγωνιστικής σεζόν, ο πρόεδρος του Γ.Σ.Α. είναι απέναντι και πολεμά το τμήμα μπάσκετ, που έχει φέρει πολλούς τίτλους και χαρές στον φίλαθλο κόσμο του Αλμυρού και όχι μόνο.

Ο Έφορος Καλαθοσφαίρισης κ. Νανάς Κωνσταντίνος, το Μέλος του Δ.Σ. κ. Μελέτης Ιωάννης

& τα Μέλη της Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.