Δ. Πέγιος: «Τον κόσμο του Ολυμπιακού Β. διακατέχει οργή και μίσος για τη δημοτική αρχή» (βίντεο)

Στο Ράδιο Ένα 102.5 και την εκπομπή του Γιώργου Καρεκλίδη μίλησε την Παρασκευή (24/5) ο Δημήτρης Πέγιος, ταμίας του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου και υποψήφιος με τον συνδυασμό της Νάνσυ Καπούλα.

Ο κ. Πέγιος τόνισε ότι η τύχη της ξενόφερτης ομάδας του ΝΠΣ Βόλος εξαρτάται από το αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ  σε ό,τι αφορά τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου επισήμανε ότι διακατέχεται από οργή και μίσος για τη δημοτική αρχή.

Για το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου όλα δείχνουν ότι δε θα ψηφίσουν Μπέο, ο κ. Πέγιος σχολίασε:

«Οι φίλαθλοι αυτή τη στιγμή από την πολλή αγάπη έχουν πάει στο μίσος. Υπάρχει μεγάλη οργή, γιατί δεινοπάθησε ο κόσμος του Ολυμπιακού και εύχονται μέσα από την καρδιά τους να ρίξουν όλοι μαύρο στον Μπέο. Πρέπει να γίνει η αλλαγή για να ξανάρθει στην πόλη μας η παιδεία και η κουλτούρα, ο σεβασμός και η κανονικότητα».

Σε ό,τι αφορά την Πύδνα-ΝΠΣ ο Δημήτρης Πέγιος υπογράμμισε:

«Είναι δεδομένο ότι η ομάδα της Πύδνας στηρίζεται από τη δημοτική αρχή. Αν παρακολουθήσει κανείς παιχνίδια αυτής της ομάδας, θα δει στην κερκίδα τους 25 δημοτικούς συμβούλους της να είναι σε κάθε αγώνα εκεί, γιατί παίρνουν και παρουσίες ξέρετε, ενώ εκεί είναι και εργαζόμενοι του Δήμου που υποχρεωτικά πάνε, γιατί κι εκεί περνούν παρουσία, ενώ υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας. Αυτή η ομάδα ανέβηκε στην Α’ Εθνική και δεν το κατάλαβε κανένας στην πόλη. Ήταν μια σκέψη του που δεν του βγήκε. Ήθελε από την αρχή μία ομάδα και τελικά αυτό που κατάφερε είναι να έχουμε τρεις και φυσικά η μία ξένη. Κατάφερε επίσης να συσπειρώσει περισσότερο τον Ολυμπιακό και τη Νίκη.

Από τον Ολυμπιακό αν έχουν φύγει εκατό άνθρωποι, για να δουν τη νέα ομάδα, είναι ζήτημα. Από τη Νίκη  έχουν φύγει δέκα. Από την ποσότητα λοιπόν καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μία αποτυχημένη κατάσταση και ο ίδιος το έχει καταλάβει και κάνει τις τελευταίες του απέλπιδες προσπάθειες.

Το γνωρίζω ότι συζητά με δύο ομάδες, για να δώσει το ΑΦΜ. Απλώς περιμένει το αποτέλεσμα των εκλογών. Έχει καταλάβει ότι απέτυχε σε αυτή την προσπάθεια και προσπαθεί τουλάχιστον να κερδίσει».

Για το αν υπάρχει προσέγγιση με τον Ηρακλή για να αγοράσει τον το ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος:

«Αυτό θέλει ο μεγαλομέτοχος του Ηρακλή και γνωρίζω και τα ποσά που θα κυμανθεί μία τέτοια αγορά. Χονδρικά είναι από 2 έως 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Ακόμη και η ανακοίνωση των μεταγραφών του ΝΠΣ γίνεται για το θεαθήναι. Είναι καθαρά προεκλογικό. Δεν έχουμε δει συμβόλαια ούτε τίποτα κι όταν με το καλό χάσει τις εκλογές, την επόμενη μέρα θα αναζωπυρωθεί το θέμα της πώλησης της ομάδας».

Για το αν πιστεύει ότι σε περίπτωση πολύ πιθανής ήττας του ο Αχιλλέας Μπέος θα μείνει ως αντιπολίτευση:

«Είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του που θέλει να είναι ή πρώτος ή τίποτα. Σ’ αυτό το κομμάτι είναι πολύ εγωιστής. Δεν είναι δυνατόν για εκείνον να βλέπει ανθρώπους που μέχρι χθες τους έβριζε και τους εξευτέλιζε στο δημοτικό συμβούλιο να είναι από πάνω».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.