Δεληζήσης: «Στη Δήμητρα καταφέραμε αυτό που φάνταζε ακατόρθωτο»

«Δύσκολη αλλά πετυχημένη χρονιά»

Κάθε λόγο να πανηγυρίζει έχει η Δήμητρα Ευξεινούπολης, αφού η νίκη επί της Νέας Αρτάκης (2-1) στην τελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής της χάρισε την παραμονή στη Γ’ Εθνική, στην πρώτη της χρονιά σ’ αυτήν. Έτσι, ο πρόεδρος της Δήμητρας, Τάσος Δεληζήσης, σε δήλωσή του κάνει λόγο για μία δύσκολη αλλά πετυχημένη χρονιά.

Όπως σημειώνει σχετικά ο πρόεδρος της Δήμητρας Ευξεινούπολης: «Η ομάδα μας κατάφερε στην παρθενική της εμφάνιση στη Γ’ Εθνική, όχι απλά να παραμείνει, αλλά να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της και την κατάκτηση της 6ης  θέσης στον όμιλό της, μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, λόγω των συνθηκών που διαμορφώθηκαν ελέω της πανδημίας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες και το προπονητικό τιμ, στους φίλους και υποστηρικτές της ΑΕ Δήμητρα, σε όλα τα μέλη του ΔΣ, γιατί όλοι μαζί καταφέραμε αυτό που αρχικά μπορεί να φάνταζε ακατόρθωτο.

Η ομάδα μας μετά τις συνεχείς ανόδους γράφει και πάλι ιστορία, αφού μετά την ιστορική επίσης περσινή άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, φέτος όλοι μαζί πανηγυρίζουμε την άξια κατάκτηση της 6ης  θέσης και της παραμονής στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Δεν ξεχνούμε ποτέ όλους εκείνους που κράτησαν ζωντανό το σύλλογο στα «πέτρινα» χρόνια των τοπικών κατηγοριών και έδωσαν σε όλους εμάς την ευκαιρία να χαρίσουμε μοναδικές στιγμές στην Ευξεινούπολη.

Η ιστορική επιτυχία της ΑΕ Δήμητρα, είναι η πιο σημαντική… μέχρι την επόμενη»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.