«Δεν μπορείς να παίξεις με τον κόσμο της Νίκης, κουβαλάμε λαό και κουλτούρα»

Τόνισε ο Βασίλης Βενέτης σε συνέντευξή του στο ΦΩΣ

Συνέντευξη στον Θέμη Σινάνογλου στο ΦΩΣ των ΣΠΟΡ έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη, Βασίλης Βενέτης, κάνοντας σφοδρή κριτική στον Αχιλλέα Μπέο τόσο πολιτικά και όσο και ποδοσφαιρικά, χαρακτηρίζοντάς τον ως φανατικό εχθρό της Νίκης.

Ο κ. Βενέτης διέψευσε ότι η Νίκη ανήκει σε κάποιο άρμα, τονίζοντας ότι έχει καλές σχέσεις με όλους και ευχήθηκε τα 100 χρόνια η ομάδα του να τα γιορτάσει στη Σούπερ Λιγκ.

Εκτίμησε ότι η Νίκη έχει περισσότερο κόσμο από τον Ολυμπιακό Βόλου και πως ο Αχιλλέας Μπέος «έκοψε» τη συνύπαρξη των φιλάθλων των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια, όταν ανέλαβε τους ερυθρόλευκους, ενώ μέχρι τότε δεν υπήρχε πρόβλημα.

Τόνισε ότι η Νίκη είναι προσφυγικό σωματείο και συνεχίζει αυτήν την παράδοση από την ίδρυσή της και πως φανατικός εχθρός της είναι ο Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας για εκδίωξή του από τη Νίκη, όταν πήγε να την αναλάβει και μίλησε για συνένωση με τον Ολυμπιακό.

Ο αντιπρόεδρος της Νίκης χαρακτήρισε ουρανοκατέβατο τον Λεβαδειακό στον βόρειο όμιλο, διαβεβαίωσε πως η Νίκη δεν έχει χρέη, ενώ για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο τόνισε πως η φιλοσοφία της διοίκησης είναι να μην αλλάζει προπονητές και πως ο Πειραιώτης τεχνικός είναι εργασιομανής, έχει πολλές παραστάσεις, έχει όρεξη, είναι τίμιος και σε μερικά θέματα απόλυτος, αλλά έχει τα κουμπιά του, είναι μορφωμένος και δεν είναι «τσομπάνος», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Τον θεωρώ ίσως την καλύτερη λύση για την κατηγορία. Εμείς θέλουμε με τον προπονητή να μιλάμε την ίδια γλώσσα και μέσα από δουλειά να φτάσουμε κάπου, όχι με κονέ και με άκρες. Ο Δημήτρης είναι προπονητής που ασχολείται μόνο με ποδόσφαιρο. Δεν ασχολείται με άλλα… Για αυτό είναι στοχοποιημένος», ήταν το σχόλιό του.

Ακόμη, ο Βασίλης Βενέτης έκανε σφοδρή κριτική με αφορμή τις πρόσφατες πλημμύρες στον Βόλο στον δήμαρχο Βόλου, λέγοντας ότι έκανε έργα … πλημμυρικά κι όχι αντιπλημμυρικά, καθώς οι δύο κόμβοι στο δημαρχείο και τη Νεάπολη κατασκευάστηκαν κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να δημιουργούν πλημμυρικά αναχώματα και εμπόδιζαν τη ροή του νερού προς τη θάλασσα. Εθεσε δε ως προτεραιότητα να μη λειτουργεί ο Βόλος με τη λογική του φαίνεσθαι, αλλά να γίνουν έργα υποδομών, που λείπουν.

Τέλος, ανέφερε ότι η Νίκη δεν είναι σε κανένα στημένο ματς απ’ όσα διερευνώνται, συμπληρώνοντας: «Κουβαλάμε λαό, κουβαλάμε κουλτούρα, δεν είμαστε ομάδα-πυροτέχνημα. Αν πας να κάνεις κάτι, θα σε αποβάλει ο κόσμος. Δεν μπορείς να παίξεις με τον κόσμο της Νίκης».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.