Δεν πάει αδιάφορος στην Κατερίνη ο Ολυμπιακός Βόλου

Αδιάφορο ματς, αλλά όχι αδιάφορος Ολυμπιακός Βόλου. Κάπως έτσι αντιμετωπίζουν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο το παιχνίδι με τον Διαγόρα Σεβαστής στο Βατάν της Κατερίνης μεθαύριο Κυριακή. Ο στόχος της ανόδου χάθηκε και βαθμολογική πίεση … δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον, αλλά οι Βολιώτες θέλουν να παρουσιάσουν καλή εικόνα και να κυνηγήσουν το τρίποντο.

Στο πρώτο ματς του Κώστα Μπράτσου, ο οποίος έχει μεγάλο κίνητρο για ευνόητους λόγους και προσπαθεί να το μεταδώσει ως ένα βαθμό και στους ποδοσφαιριστές του, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να επανέλθει στις επιτυχίες μετά από δύο ισοπαλίες και μία ήττα, που τον έριξαν στο καναβάτσο και έκαναν το υπόλοιπο της σεζόν να μοιάζει διαδικαστικό.

Όμως, με δεδομένο ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είναι επαγγελματίες, ξέρουν πρώτα απ’ όλα οι ίδιοι ότι ως τέτοιοι οφείλουν να σεβαστούν πρώτα απ’ όλα τους εαυτούς τους, εκτός από την ομάδα, τη φανέλα της, την ιστορία της και τον κόσμο της και θα πρέπει να αποδεικνύουν κάθε φορά ποιοι είναι, όσο κι αν η κατάσταση που διαμορφώθηκε είναι δύσκολη για όλους.

Εξάλλου στο ποδόσφαιρο δεν τελειώνουν τα πάντα σε κάθε άσχημο αποτέλεσμα και πάντα παίζεις, για να κερδίζεις, έστω κι αν δεν κυνηγάς κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Το ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής και όσα απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος είναι ένα στοίχημα και για τους ίδιους τους παίκτες ν’ ανατρέψουν την αρνητική εικόνα που δημιούργησαν και να αφήσουν μία θετική εντύπωση στον κόσμο, στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, καθώς για τους περισσότερους εξ αυτών δεν υπάρχει αμφισβήτηση της ατομικής ποδοσφαιρικής τους αξίας και ίσως κληθούν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τη νέα χρονιά.

Η προπόνηση της Πέμπτης κύλησε ομαλά και όπως ήθελε ο Κώστας Μπράτσος, ο οποίος είδε τους παίκτες να έχουν αρκετή όρεξη, ενώ ο Οικονόμου έδωσε μεν το παρών, αλλά έκανε ατομικό πρόγραμμα, οπότε κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Κατερίνης. Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός δεν είχε προπονηθεί καθόλου την Τρίτη και την Τετάρτη, οπότε πολύ δύσκολα θα προλάβει.

Όποιοι πάντως κι αν αγωνιστούν, αφού εκτός της πολύ πιθανής απουσίας του Οικονόμου, υπάρχουν αυτές των τιμωρημένων Ζώνα, Ιωαννίδη και Δωματά, αλλά και η φυγή του Σουάνη, ο Ολυμπιακός έχει τις λύσεις και ο πάγκος του μπορεί να χαρακτηριστεί άνετα, όπως πιστεύουν οι άνθρωποι της ομάδας, καλύτερος από τη βασική ενδεκάδα της Σεβαστής. Η ομάδα της Πιερίας είχε κάνει τη ζημιά στον πρώτο γύρο στο Πανθεσσαλικό με το άστοχο μετά από επανάληψη πέναλτι του Ντα Κόστα και μία ρεβάνς για εκείνο το άτυχο αποτέλεσμα είναι στο μυαλό όλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.