Δένδιας για Παναθηναϊκό: «Κερδίσαμε τον Άρη παρά… μην πω τώρα για τη διαιτησία»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας,  ήταν ένας εκ των ομιλητών στο ένατο οικονομικό φόρουμ των Δελφών και στο κλείσιμο της συζήτησής του ρωτήθηκε για τον Παναθηναϊκό, αφού είναι γνωστός και για τα “πράσινα” αισθήματά του.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ρωτήθηκε για το αν βλέπει την ομάδα του να κατακτά το νταμπλ στο ποδόσφαιρο και τη EuroLeague στο μπάσκετ. Ο ίδιος απάντησε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει, αλλά βλέπει δύσκολα τα πράγματα, ενώ στάθηκε και στη διαιτησία του αγώνα με τον Άρη.

«Θίξατε ένα ευαίσθητο σημείο της καρδιάς μου. Έχω την ευτυχία να δω τον Παναθηναϊκό να κάνει απίστευτα πράγματα. Ήμουν μέσα στο Άμστερνταμ Αρίνα, όταν κερδίσαμε τον Άγιαξ με 1-0. Ήμουν παιδάκι μέσα στη Λεωφόρο όταν κερδίσαμε την Γιουβέντους με 4-2. Θυμάμαι στην ασπρόμαυρη τηλεόραση να κερδίζουμε τον Ερυθρό Αστέρα με 3-0.

Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές για τον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε και φέτος αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Βέβαια πήγαμε πολύ καλά με τον Άρη, κερδίσαμε 2-0. Παρά… μην πω τώρα για τη διαιτησία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας για τον Παναθηναϊκό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.