Διαγόρας Στεφ.: Ό,τι καλύτερο μπορεί στην Τσαριτσάνη

Δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση του Ατρόμητου Παλαμά την περασμένη Κυριακή ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, οπότε για μία ακόμη αγωνιστική έχασε βαθμούς, μετά το τελικό 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πλέον το σύνολο του Στεφανοβικείου αναζητά βαθμούς στην Τσαριτσάνη Ελασσόνας την ερχόμενη Κυριακή, απέναντι στον τοπικό Οικονόμο, που έμεινε χωρίς προπονητή μετά τη λύση της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος τεχνικό του, Γιάννη Τσακμακίδη.

Ο Διαγόρας από την άλλη αναμένεται να είναι περισσότερο ενισχυμένος, αφού την περασμένη αγωνιστική είχε συνολικά έξι απουσίες(!), ενώ το παιχνίδι κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμο, αφού η ομάδα του Στέλιου Αρσένου θέλει οπωσδήποτε βαθμούς, απέναντι μάλιστα σε μία ομάδα με ίδιους στόχους. Ωστόσο από την άλλη δεν είναι 100% έτοιμος ο έμπειρος Τάσος Κυργιάκος, ενώ αμφίβολος λόγω τραυματισμού παραμένει ο Μούτσα Μπλέντι. Απών αναμένεται να είναι και ο Δίντσης λόγω καρτών.

«Είναι όπως όλα τα άλλα παιχνίδια, είναι ένας τελικός για εμάς. Δεν υπάρχει εύκολο, δεν υπάρχει δύσκολο. Όλα είναι ακριβώς ίδια. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, σε μία δύσκολη έδρα και θέλουμε να αποσπάσουμε ότι μπορούμε από την αναμέτρηση. Για τις απουσίες δεν έχω ακόμη πλήρη εικόνα, οπότε θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δούμε κάποια πράγματα» είναι το σχόλιο που έκανε στο «Magnesiasports» ο προπονητής της ομάδας, Στέλιος Αρσένος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.