Διακρίσεις για παλαιστές του Βόλου στον Πύργο

Στο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης και πάλης Γυναικών

Την Κυριακή 9 Απριλίου διεξήχθη το πρωτάθλημα της ελευθέρας πάλης και της πάλης Γυναικών για αθλητές ηλικίας κάτω των 17, με Βολιώτες και Βολιώτισσες να καταγράφουν επιτυχίες στη διοργάνωση που διεξήχθη στην πόλη του Πύργου Ηλίας. .

Στην Ελευθέρα Κ17 ο Ιωάννης Καρούτσος (Ολυμπιονίκης) αναδείχθηκε 2ος στα 51 κιλά, ενώ την ίδια θέση στα 55 κιλά κατέκτησε ο Βησσαρίων Φούντας (ΠΑΟ Βόλου). Στα 65 κιλά δεύτερος αναδείχθηκε ο Ιωσήφ Νικολαΐδης (Ολυμπιονίκης), όπως και ο Γιάννης Τσακερόπουλος (Ολυμπιονίκης), στα 90 κιλά.

Στην Κ17 Γυναικών η Φωτεινή Ναλμπάντη (Ολυμπιονίκης) αναδείχθηκε στα 61 κιλά 3η.  Στην αποστολή του Ολυμπιονίκη συμμετείχε και η Ιωάννα Χατζηαργυρίου που σταμάτησε νωρίς την αγωνιστική της πορεία λόγω τραυματισμού.

Στην Ελευθέρα πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Τραπεζούντας με 61 βαθμούς, ενώ ακολούθησε ο Άρκων με 48 και ο Άτλας Καλλιθέας με 29.

Στις γυναίκες το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Αχιλλέας Τυρνάβου με 21 βαθμούς. Στο βάθρο ανέβηκαν επίσης οι Ήφαιστος Βαθυλάκκου με 18 και ΓΟ Ευόσμου Μακεδόνες με

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.