Διακρίσεις για την Κολύμβηση του Ολυμπιακού Βόλου

Σε Ιωνικούς Αγώνες και Κύπελλο ΝΟΒΑ

Στους Ιωνικούς αγώνες και στο 4ο κύπελλο ΝΟΒΑ συμμετείχε το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου, με απολογισμό την κατάκτηση 28 μεταλλίων και την επίτευξη νέων ατομικών επιδόσεων.

Στους Ιωνικούς Αγώνες κατέκτησε 4 χρυσά, 8 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια και στο 4ο κύπελλο ΝΟΒΑ 4 χρυσά, 3 αργυρά και 4 χάλκινα.

Οι αθλητές του συλλόγου που κατέκτησαν τα έντεκα μετάλλια στο 4ο κύπελλο ΝΟΒΑ είναι οι:

Χρυσό μετάλλιο: Ελπ. Φλαρά, Ελπ. Σαχίνη, Θ. Μπένος.

Αργυρό μετάλλιο: Ι. Μιχαλάκης, Ελπ. Φλαρά, Ελπ. Σαχίνη.

Χάλκινο μετάλλιο: Ι. Μέκκας. Δημ. Αλινδρομίτη, Αν. Αναγνώστου, Σ. Τζούμα

Στους Ιωνικούς Αγώνες μετάλλια πήραν οι:

Χρυσό μετάλλιο: Ι. Μιχαλάκης, Ελπ. Φλαρά, Ελπ. Σαχίνη, Δημ. Αλινδρομίτη.

Αργυρό μετάλλιο: Ι. Μιχαλάκης, Σ. Τζούμα, Ελπ. Σαχίνη, Αν. Αναγνώστου Αν. Θ. Παχής, και στη Μικτή Ομαδική  με τις Ελπ. Φλαρά, Λ. Κουτίνα, Δ. Γεωργαλά, Αν. Αναγνώστου.

Χάλκινο μετάλλιο: Σ. Τζούμα, Δημ. Σβερώνης, Αν. Αναγνώστου, και στην  Μικτή Ομαδική  με τις Σ. Τζούμα, Ελπ. Σαχίνη, Α. Αλεξιάδη, Σ. Σκαμάγκα.  και Μικτή Ελεύθερο  με τις Ελπ. Φλαρά, Αν. Αναγνώστου, Β. Χαλκιά και Λ. Κουτίνα.

Συμμετείχαν κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση σημειώνοντας ατομικές επιδόσεις  οι Καραγεωργίου Μαριλία ,Δημήτρης Κουτρούμπας, Πλαγεράς Πέτρος, Σιακαβάλας Αγγ.,  Σούντη Β., Οικονόμου Αρ., Πρωία Ευαγγελία, Σολόδα Παν., Μάνης Αν. και Γκαραγκούνη Ελένη.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που με τον αγώνα και την συμμετοχή τους μας δυναμώνουν αγωνιστικά.  Τα οφέλη που αποκτούν σαν ομάδα είναι πιο σημαντικά από τα μετάλλια. Η θέληση για νέες εμπειρίες  και η αγάπη και το ενδιαφέρον των παιδιών για το άθλημα της Κολύμβησης  μας γεμίζει με αισιοδοξία και μας δίνει δύναμη να αγωνισθούμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για να ικανοποιήσουμε τις αυξανόμενες προσδοκίες. Ένα μεγάλο μπράβο και στην προπονητική ομάδα των Έλενα Μπεσπέρστοβα, Χαρ. Βογιατζόπουλου,  Παν. Μανουσαρίδη» αναφέρει ο σύλλογος στη σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.