Διαψεύδει ΝΠΣ ο Τετέι: «Ξέρω τι άκουσα-Η ομάδα μου κινείται νομικά» (video)

Ο παίκτης της Κηφισιάς τόνισε ότι ζήτησε τη βοήθεια του προέδρου του

Ο Ανδρέας Τετέι μίλησε στην εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣου» και τόνισε πως ξέρει καλά τι άκουσε, διαψεύδοντας την ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλος ότι κάποιος από τον πάγκο της ομάδας έκανε λόγο για φάουλ-μαϊμού.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής της Κηφισιάς: «Κέρδισα φάουλ κοντά στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας και άκουσα κάποιον να λέει πως “πέφτει εύκολα αυτή η μαϊμού”. Πήγα αμέσως στον διαιτητή να του πω τι συνέβη και να σταματήσω τον αγώνα. Βρισκόμαστε στο 2024, δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα.
Ο διαιτητής δεν άκουσε κάτι, γιατί ήταν πολύ μακριά. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα φτιάχνει η ομάδα. Δεν ήταν ολόκληρη ομάδα, αλλά ένα συγκεκριμένο άτομο αυτό που εκφράστηκε έτσι», είπε αρχικά.
Αναφορικά με το γεγονός ότι η ομάδα του ΝΠΣ Βόλος αρνήθηκε το ρατσιστικό σχόλιο με ανακοίνωσή της τόνισε: «Είμαι ακόμα πολύ νέος και έχω ακόμα την ακοή μου, ακούω πάρα πολύ καλά, ξέρω τι άκουσα» και κατέληξε: «Δεν θέλω να πω το όνομά του, όταν βρεθεί το βίντεο από την ομάδα, θα ακουστεί ποιου ήταν η φωνή. Η ομάδα μου κινείται νομικά για αυτό το θέμα. Μίλησα στον πρόεδρο και του ζήτησα βοήθεια».



Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.