«Διαζύγιο» ΝΕΟΛ-Πολίτη

Μπορεί να αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στον όμιλο που συμμετείχε, ωστόσο ο Μιχάλης Πολίτης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΝΕΟ Ληξουρίου, με τον Βολιώτη καλαθοσφαιριστή να αναζητά τον επόμενο σύλλογο που θα ενισχύσει.

Ο Πολίτης έχοντας περάσει από Ανάληψη, Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου, Λεβαδειακό, ΑΕΛ, Χαρίλαο Τρικούπη και ΝΕΟΛ έχει καταγράψει αρκετές ανόδους και έχοντας αγωνιστεί μέχρι και την Α2 Εθνική Κατηγορία (με Νίκη, ΑΕΛ και Χαρίλαο Τρικούπη),  έχει ήδη δεχθεί κρούση από συλλόγους ενώ την περίπτωσή του κοιτούν και ομάδες της Μαγνησίας και μελετά ήδη τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Όσον αφορά τους λόγους του «διαζυγίου»; Φαίνεται ότι η διαφορά στο οικονομικό έπαιξε τον ρόλο της, με τη «χρυσή τομή» τελικά να μην βρίσκεται και οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίζουν φιλικά.

Πάντως ο Πολίτης προέρχεται από συνεχόμενες εξαιρετικές χρονιές με τους Χαρίλαο Τρικούπη και ΝΕΟ Ληξουρίου, όντας φέτος ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 20 σχεδόν πόντους μ.ό., συμβάλλοντας τα μέγιστα προκειμένου η ομάδα της Κεφαλλονιάς, αν και νεοφώτιστη στη Γ’ Εθνική να καταφέρει άμεσα να πάρει το εισιτήριο ανόδου στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.