Δήμος Αλμυρού: Εγκρίθηκαν οι αιτήσεις συλλόγων για τη χρήση αθλητικών χώρων

Οι αιτήσεις των ομάδων που προέρχονται από τον Δήμο Αλμυρού για χρήση γηπέδων, εξετάστηκαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο και κανείς δεν φαίνεται να έμεινε παραπονεμένος, αφού όλες εγκρίθηκαν.

Έτσι, ως η ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας στην περιοχή, η Δήμητρα Ευξεινούπολης λαμβάνει φυσικά το γήπεδο-έδρα της, ενώ ως δεύτερη έδρα ορίζει το δημοτικό Στάδιο Αλμυρού, όπου δεν αποκλείεται να δώσει κι εκεί αγώνες τη νέα χρονιά, σε περίπτωση που προχωρήσουν εργασίες βελτίωσης στο γήπεδο της Ευξεινούπολης.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού θα έχει το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού για τις υποχρεώσεις της ομάδας ποδοσφαίρου στην ΕΠΣΘ, όπως και ο Άθλος Αλμυρού, καθώς και το κλειστό γυμναστήριο για τις ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ, το οποίο θα χρησιμοποιούν επίσης οι  Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αλμυρού και οι Τιτάνες Αλμυρού για το τμήμα μπάσκετ.

Από εκεί και πέρα και οι ομάδες της περιοχής που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ έλαβαν τα γήπεδα των περιοχών που εδράζουν, όπως οι Αίας Σούρπης, Αχιλλέας Αχιλλείου, Mυρμηδόνες Πλατάνου, Πρωτεσίλαος Πτελεού και Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.