Διπλή αποστολή απέναντι στον Θησέα Αγριάς για τον Ολυμπιακό Βόλου

Το απόγευμα της Τετάρτης για το κύπελλο ΕΠΣΘ, ενώ ακολουθεί το παιχνίδι του πρωταθλήματος

To παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζομύλου ήταν εξ αρχής δύσκολο και για τον Ολυμπιακό Βόλου, αφού ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε εξαιρετικά κακή κατάσταση. Ωστόσο το τελικό 0-1 δικαίωσε τους «ερυθρόλευκους» που κοιτούν τη συνέχεια, έχοντας μπροστά τους τον αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Θησέα Αγριάς το απόγευμα της Τετάρτης 7/2 (15:00) και στη συνέχεια το παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με τον ίδιο αντίπαλο(!) στο ΕΑΚ!

Δύο αναμετρήσεις λοιπόν απέναντι σε ένα σκληροτράχηλο σύνολο που ομολογουμένως όμως έχει αποδυναμωθεί μετά την αποχώρηση και των Βλάχου και Οικονόμου, οι οποίοι αμφότεροι ενισχύουν τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Βλάχος μάλιστα έχει ήδη σκοράρει και στα δύο παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε με τους «ερυθρόλευκους» (με Τοξότη και Αστέρα Ριζομύλου), ενώ ο Οικονόμου επέστρεψε σε αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου επτά σχεδόν χρόνια μετά αφού είχε αγωνιστεί το 2017 απέναντι στη Νίκη Βόλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο αγώνας κυπέλλου πάντως θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αγριάς, με τον Θησέα να επιστρέφει στη φυσική του έδρα μετά την ολοκλήρωση των έργων που έγιναν εκεί, και το παιχνίδι αναμένεται ενδιαφέρον σε κάθε περίπτωση.

«Δια πυρός, νερού, λάσπης και με σκισμένες φανέλες»

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Αστέρα Ριζομύλου, ο Ολυμπιακός Βόλου με αναρτήσεις στα social media στάθηκε στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του, στη λάσπη του γηπέδου, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τους Σκοπελίτη και Κούλπα.

Η μία ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία του Σκοπελίτη, που είναι… καλυμμένος από τη λάσπη, ενώ ο Κούλπας για μεγάλο μέρος του δευτέρου 45λέπτου αγωνίστηκε με σκισμένη φανέλα! «Δια πυρός, νερού, λάσπης και με σκισμένες φανέλες» αναφέρει άλλωστε το ποδοσφαιρικό τμήμα των «ερυθρόλευκων» στη δεύτερή του ανάρτηση. Τελικά, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν με τον Βλάχο να «σπάσουν» τη «γρανιτένια» άμυνα των γηπεδούχων και να πάρουν μία πολύτιμη νίκη, διατηρώντας το +2 από τη δεύτερη στη βαθμολογική κατάταξη Αγία Άννα, που επικράτησε 7-1 σε βάρος του Πανιωνίου Νέας Σμύρνης.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.