Διπλοί αγώνες αντί μονών στο Final Four της Α2 πόλο Ανδρών!

Η αγωνιστική δράση θα επανέλθει σύντομα στο πρωτάθλημα πόλο της Α2 Ανδρών, καθώς η ΚΟΕ είχε ανακοινώσει ότι θα διεξαχθεί πλέι οφ με τη συμμετοχή του Βόλου, σε μορφή Final Four. Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν, και ενώ οι σύλλογοι είχαν ήδη διατυπώσει την άποψη να αγωνιστούν όλοι με όλους, η ΚΟΕ άλλαξε το πρόγραμμα και ορίζει πλέον διπλούς ημιτελικούς, προκειμένου να προκύψει το ζευγάρι του τελικού!

Αρχικά θα γινόταν μονοί ημιτελικοί ανάμεσα στα ζευγάρια, για να προκύψει αυτό του τελικού, ωστόσο ο Βόλος θα κληθεί τελικά να αντιμετωπίσει δύο φορές τον ίδιο αντίπαλο και συγκεκριμένα τον ΓΣ Περιστερίου, για να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό και το εισιτήριο ανόδου! ΟΦΘ, ΑΕΚ και ΓΣ Περιστερίου έχουν τον ίδιο στόχο, ωστόσο είναι δεδομένο ότι οι διπλοί ημιτελικοί δυσκολεύουν τα αουτσάιντερ για πρόκριση και άνοδο.

Η ΚΟΕ αναφέρει ότι ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα του ανωτέρου βαθμολογικά συλλόγου με βάση την κατάταξη των δύο ομίλων.  Ο δεύτερος αγώνας της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθεί στην έδρα του κατωτέρου βαθμολογικά, και ο ενδεχόμενος τρίτος αγώνας στην έδρα του ανωτέρου βαθμολογικά. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι, όπως αυτή ορίζεται από την Γενική Προκήρυξη Υδατοσφαίρισης «2019».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.