Δοκιμάζει δυνάμεις με τον ΝΠΣ στο ΕΑΚ η Νίκη στο πιο ισχυρό τεστ

Η ιδέα του φιλικού με τον ΝΠΣ Βόλος δεν ήταν και η πλέον αρεστή στον κόσμο της Νίκης Βόλου, ωστόσο, σημασία έχει ότι το Σάββατο (9/10) οι κυανόλευκοι στο ΕΑΚ στις 16.00 ως τυπικά γηπεδούχοι και με παρόντες στην κερκίδα δέκα άτομα από κάθε ομάδα, θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους στο πιο δύσκολο τεστ μέχρι τώρα μέχρι την προετοιμασία.

Κι αυτό γιατί μπορεί η ομάδα του Στάικου Βεργέτη να έπαιξε και κόντρα στην ΑΕΛ στον Αλμυρό, αλλά εκείνο το ματς έγινε στις 2 Σεπτεμβρίου, με τους «βυσσινί» να βρίσκονται κι εκείνοι, έστω και σε πιο προχωρημένο στάδιο, σε περίοδο προετοιμασίας, μπαίνοντας στο πρωτάθλημα μιάμιση βδομάδα μετά.

Αντίθετα, τώρα οι κυανέρυθροι του Ανχελ Λόπεθ έχουν ήδη δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια και δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση, έχοντας συλλέξει ήδη επτά βαθμούς στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία. Επίσης, ο ΝΠΣ Βόλος θα είναι ενισχυμένος με τον Ουάρντα, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα και θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του.  Πάντως, η πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας του ΝΠΣ Βόλος είναι να χρησιμοποιήσει περισσότερο παίκτες που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής ως τώρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα παίξουν βασικοί. Επίσης, να σημειωθεί ότι οι κυανέρυθροι θα κάνουν κανονικά προπόνηση το πρωί του Σαββάτου παρά το φιλικό.

Ο Στάικος Βεργέτης, που πήρε «πάνω» του τη διεξαγωγή του φιλικού, δηλώνοντας ότι ήθελε μία ομάδα Σούπερ Λιγκ 1 ως αντίπαλο, για να δει τις αδυναμίες της ομάδας του-αν και με τον Θησέα που είναι μία κατηγορία πιο κάτω- είδε πολλές, πολύ πιθανόν να δοκιμάσει το 3-4-2-1. Ωστόσο, αυτή τη φορά θα θελήσει να διαπιστώσει πώς αυτό το σχήμα λειτουργεί κυρίως αμυντικά, αφού με έναν αντίπαλο που αγωνίζεται δύο κατηγορίες επάνω και είναι σαφώς πιο ποιοτικός απ’ αυτή, η Νίκη θεωρητικά θα κοιτάξει κυρίως να διαφυλάξει τα νώτα της.

Οι φίλαθλοι της Νίκης ελπίζουν σε μία αξιοπρεπή εμφάνιση της ομάδας του, η οποία προβλημάτισε στο φιλικό με τον Θησέα και δείχνει ότι με βάση και την αλλαγή συστήματος που επιχειρεί η τεχνική ηγεσία θέλει πολλή δουλειά. Πάντως, χρόνος υπάρχει, καθώς το πρωτάθλημα της Football League αναμένεται να ξεκινήσει τουλάχιστον ένα μήνα περίπου αργότερα από σήμερα, αλλά υπάρχουν και παίκτες, που μπορούν να σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους.

Απόντες θα είναι από τη Νίκη οι τραυματίες Μπιτσάκος, Μπαλάφας και από τον ΝΠΣ οι Σάντσεζ και Τέκιο, που επίσης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ δε θα δώσει το παρών και ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Δουβίκας, ο οποίος ήταν βασικός την Πέμπτη στην ήττα της Ελλάδας από τη Λιθουανία με 2-0 εκτός έδρας.

Ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν την αναμέτρηση μέσα από το κανάλι στο youtube του ΝΠΣ  Βόλος, αλλά και το σάιτ της ομάδας, όπως και από το κανάλι στο youtube του Blue Heart Fm.

Η ανακοίνωση του ΝΠΣ έχει ως εξής: «Το Volos TV συνεχίζει την ανοδική του πορεία και προσφέρει στους Βολιώτες φιλάθλους μία ακόμα ζωντανή μετάδοση της ομάδας του Βόλου.

Το Σάββατο στις 4.00 μ.μ. από το ΕΑΚ Βόλου, το Volos TV θα μεταδώσει ζωντανά και δωρεάν τη φιλική αναμέτρηση της ομάδας του Βόλου με αντίπαλο τη Νίκη σε εικόνα High Definition.

Οι Βολιώτες φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν το φιλικό Νίκη-Βόλος διαδικτυακά μέσω  της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Βόλος (www.volosfc.com) από το διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Βόλος (tv.volosfc.com).

Η μετάδοση θα ξεκινήσει στις 15.50 με το pregame, ενώ μετά το τέλος του φιλικού αγώνα θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.