Δώνης στους παίκτες του Παναθηναϊκού: «Ντροπή αυτές οι εμφανίσεις»

Ηκρίση στον Παναθηναϊκό εκτονώθηκε (;) μετά τη συντριβή από τον Άρη και την πρόθεση παραίτησης του προπονητή της ομάδας Γιώργου Δώνη. Ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Αλαφούζος, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον έμπειρο Ελληνα κόουτς, για τον οποίο άπαντες τόνισαν ότι δεν έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και δεν πρέπει να πληρώσει εκείνος το… μάρμαρο για το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας.

Πλέον, στο «τριφύλλι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο κυριακάτικο (22/9) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, το οποίο θεωρείται κομβικό για τη συνέχεια της ομάδας που ήδη βρίσκεται σε δυσμενή θέση. Ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας προς τους παίκτες εν όψει της μάχης με τον «αιώνιο» αντίπαλο, χαρακτήρισε ντροπιαστική την εικόνα που έχουν παρουσιάσει στο ξεκίνημα της σεζόν και ζήτησε απ’ όλους να βελτιωθούν.

«Κάνουμε αδιανόητα λάθη. Δεν είναι δυνατόν να μην πηγαίνουμε με δύναμη στη μπάλα. Είναι ντροπή για τον σύλλογο και τους εαυτούς μας αυτές οι εμφανίσεις. Πρέπει τώρα να φανούμε δυνατοί, να μείνουμε ενωμένοι και ν’ αλλάξουμε άμεσα την κατάσταση» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με 4-4-2 ή 4-4-1-1 με τον Κολοβό στο πλευρό του σέντερ φορ Μακέντα.

Επίσης, στο μυαλό του Δώνη βρίσκεται πλέον και ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ, ο οποίος ακόμη δεν έχει αγωνιστεί, καθώς ήταν ανέτοιμος, ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ντέρμπι.

Στο Κορωπί βρέθηκε και αντιπροσωπεία οπαδών που τα «έψαλε» στους ποδοσφαιριστές για τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν απέναντι σε Λαμία, ΟΦΗ και Αρη, και ζήτησε επιτακτικά τη νίκη με τον Ολυμπιακό. Πάντως, μέρος των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε ότι θα κάνει αποχή από το ντέρμπι…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.