Δρακόντεια μέτρα στη Θεσσαλονίκη για την Μπεσίκτας

Με 55 άτομα αποστολή, στην οποία θα βρίσκεται σχεδόν σύσσωμο το Δ.Σ της ομάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, έρχεται η Μπεσίκτας το πρωί της Δευτέρας (24/8) στην Ελλάδα για τον αγώνα των προκριματικών του Champions League με τον ΠΑΟΚ.

Η πολυμελής αποστολή της τουρκικής ομάδας αναμένεται το πρωί της Δευτέρας (24/8) να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη, από την Κωνσταντινούπολη, με πτήση τσάρτερ έπειτα από ειδική άδεια που εξασφάλισε από την τουρκική κυβέρνηση.

Όπως ενημέρωσε η Μπεσίκτας, η αποστολή θα αποτελείται από 55 μέλη, ενώ το ταξίδι θα ακολουθήσουν και 10 εκπρόσωποι των τουρκικών ΜΜΕ.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», αλλά και στις μετακινήσεις και το ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η τουρκική ομάδα, έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με συμμετοχή και της αντιτρομοκρατικής, αλλά και άλλων μονάδων της ΕΛ.ΑΣ, που δε θέλει, όπως και ο ΠΑΟΚ, να συμβεί το παραμικρό κατά τη διάρκεια της παραμονής της Μπεσίκτας επί ελλληνικού εδάφους, σε μια τόσο τεταμένη και ευαίσθητη περίοδο ανάμεσα στις δύο γείτονες χώρες.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.