Δύο απουσίες, ένας αμφίβολος και μία επιστροφή για τον Θησέα

Ο Πέτσης

Για δεύτερη φορά στη φυσική του έδρα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Θησέας την Κυριακή στις 15.00. Για την 9η αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και θέλει να δώσει συνέχεια στα δύο τελευταία επιτυχή αποτελέσματα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο γήπεδό του (νίκη με 2-0) και στον Αλμυρό με τον τοπικό Γυμναστικό (ισοπαλία με 1-1).

Η ομάδα της Αγριάς έχει κατακτήσει επτά βαθμούς στα τέσσερα ματς που είναι ο Λάκης Μπακάλης στον πάγκο της κι έτσι έφτασε τους δέκα συνολικά, πραγματοποιώντας μέχρι στιγμής μία πολύ καλή πορεία. Μάλιστα βρίσκεται, αποτελώντας μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις, στην έκτη θέση μαζί με τη Στυλίδα και τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Ο αντίπαλός της την Κυριακή, Οικονόμος Τσαριτσάνης, με τον οποίον έχει τον ίδιο στόχο, έχει δύο βαθμούς λιγότερους, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί τη μία από τις πέντε ομάδες του τέταρτου ομίλου που δεν έχει χάσει εκτός έδρας μαζί με τον Ολυμπιακό Β., τη Νίκη Β., τον Αλμυρό και τον Αστέρα Ιτέας.

Συγκεκριμένα, σε τρία ματς έχει μία νίκη με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο γήπεδο των Καμινάδων με 0-1 και δύο ισοπαλίες με τα Μετέωρα (0-0) και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Στόχος του Θησέα είναι να  υποχρεώσει στην πρώτη του ήττα μακριά από την Τσαριτσάνη τον Οικονόμο και να αποσπαστεί απ’ αυτόν πέντε βαθμούς, κάτι που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Οι προπονήσεις για τον Θησέα γίνονται στην Αγία Παρασκευή και στο βοηθητικό της Αγριάς, για να μην επιβαρυνθεί το γήπεδο της ομάδας, στο οποίο οι «πράσινοι» μπήκαν μετά από εργασίες στον αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Στην προσπάθειά του μπροστά στο κοινό του για μία νέα επιτυχία, ο Θησέας θα έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες του Βλάχου, που είναι στο εξωτερικό για προσωπική του υπόθεση και θα επιστρέψει την Κυριακή, και του Πέτση, ο οποίος συμπλήρωσε την προηγούμενη βδομάδα τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο Κοτζαθανάσης, ενώ άρρωστος είναι ο Μάρκος Διαμαντόπουλος, που δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή και θα ξεκαθαρίσει το Σάββατο (24/11) αν θα μπορεί να υπολογίζεται.

Διαιτητής της κυριακάτικης αναμέτρησης θα είναι ο Σφέτσιας από τον σύνδεσμο Σάμου, που όμως διαμένει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στη Θεσσαλία και γ’ αυτό ορίζεται συχνά σε ματς των ομάδων της Μαγνησίας.

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.