Δύο κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα του ΝΠΣ Βόλος

Θετικά στον κορονοϊό βρέθηκαν δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως ενημέρωσε επίσημα ο ΝΠΣ Βόλος. Ήδη τα δύο άτομα έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ βρέθηκαν θετικοί στο πλαίσιο των τακτικών τεστ που κάνει η ομάδα.

Προς το παρόν δεν τίθεται θέμα αναβολής του επικείμενου αγώνα των «κυανέρυθρων» το Σάββατο (7/11) με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τα αποτελέσματα των επόμενων τεστ και από το αν θα βρεθούν περισσότερα μέλη της ομάδας θετικά στον κορονοϊό. Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο, θα πρέπει να υπάρχουν τρία θετικά κρούσματα για ν’ αναβληθεί μία αναμέτρηση. Από την άλλη, αξίζει να υπενθυμιστεί ότι προσφάτως θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος και Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, που νοσηλεύτηκε μάλιστα γι’ αυτόν τον λόγο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η είδηση έγινε γνωστή μετά από σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος που αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι έπειτα από τακτικό τεστ για κορωνοιό, διαγνώστηκαν θετικά δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος τα οποία βρίσκονται ήδη σε απομόνωση, ενώ ακολουθείται πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.