Δύο συνεχόμενες εντός έδρας μάχες για την Εθνική σήμερα και την Τετάρτη

Δύο συνεχόμενες εντός έδρας μάχες δίνει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου για το UEFA Nations League μετά το φιλικό δοκιμών με την Αυστρία. Αντίπαλοί της η Μολδαβία σήμερα Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 21.45 (Otesports 1 και Open) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της League C και την επόμενη Τετάρτη (14/10) την ίδια ώρα το Κόσοβο για την 4η αγωνιστική. Η Ελλάδα είναι ισόβαθμη με τη Σλοβενία με τέσσερις πόντους στην πρώτη θέση και θέλει να κάνει οπωσδήποτε το δύο στα δύο και να φτάσει στους δέκα βαθμούς, προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη θέση του ομίλου.

Εν αντιθέσει με το πρόσφατο φιλικό τεστ κόντρα στην Αυστρία που έκανε δοκιμές, αυτή τη φορά ο Φαν τ’ Σχιπ πρόκειται να παρατάξει τους θεωρητικά βασικούς, επιλέγοντας την καλύτερη δυνατή -σύμφωνα με την εκτίμησή του- σύνθεση.

Τις δύο τελευταίες ημέρες, ο ομοσπονδιακός τεχνικός και οι συνεργάτες του έδειξαν στους διεθνείς στιγμιότυπα από το ματς με την Αυστρία, επισημαίνοντας τα λάθη που έκαναν στο διάστημα (77’-80’), όταν η «γαλανόλευκη» έπαθε μπλακ-άουτ και δέχθηκε δύο γκολ.

Επίσης, ανέλυσε το παιχνίδι της Μολδαβίας, εστιάζοντας στην ικανότητα που έχει να βγαίνει καλά στην αντεπίθεση.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.