Δύο τρίποντα για τη Νίκη και ένα βήμα από την παραμονή στη Β’ Εθνική πόλο

H ομάδα της Νίκης στη Χαλκίδα
Στον α' γύρο της α' φάσης στον όμιλο της Χαλκίδας

Δύο τρίποντα πήρε η Νίκη στον α’ γύρο της α’ φάσης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής πόλο ανδρών στον όμιλο της Χαλκίδας, κερδίζοντας εκτός από τον ΟΕΑΝΑΒ το Σάββατο με 10-5 και τον Ν.Ο. Χαλκίδας σήμερα Κυριακή (26/5) με 13-6. Τα γκολ σημείωσαν οι Κοράκης 4, Βέλλος 1, Μαλισιόβας 2, Γιαβαρίδης 1, Κουλουκτσής 4, Χαριτάκης 1.

Αντίθετα η ομάδα του Νίκου Κωνσταντέλια έχασε με 8-6 από τον Μίλωνα, που έκανε το απόλυτο τρία στα τρία. Τα γκολ της Νίκης πέτυχαν οι: Πετρόπουλος 1, Γιαβαρίδης 1, Κουλουκτσής 1, Κουράκης 3.

Ετσι, η Νίκη θέλει πλέον ένα τρίποντο στον β’ γύρο της α’ φάσης στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, για να πάει στα πλέι οφ, κάτι που σημαίνει ότι πετυχαίνει έτσι αυτόματα τον βασικό της στόχο, που ήταν η όσο το δυνατόν πιο εύκολη παραμονή. Στον β’ γύρο η Νίκη θα έχει διαθέσιμους και τους Κολλάρο και Μαρκάκη, που τώρα απουσίαζαν.

Η άλλη βολιώτικη ομάδα, ο ΟΕΑΝΑΒ, είναι θετικό ότι κέρδισε τον οικοδεσπότη Ν.Ο. Χαλκίδας με 16-14 και είναι στην 3η θέση, που χαρίζει την παραμονή. Στα άλλα δύο ματς ο ΟΕΑΝΑΒ έχασε από τη Νίκη με 10-5 και από τον Μίλωνα με 17-13.

Όλα τα αποτελέσματα: Νίκη Βόλου-ΟΕΑΝΑΒ 10-5, ΝΟ Χαλκίδας-Μίλων 10-14, Νίκη Βόλου-Μίλων 6-8, ΟΕΑΝΑΒ-ΝΟ Χαλκίδας 16-14, Μίλων-ΟΕΑΝΑΒ 17-13, ΝΟ Χαλκίδας-Νίκη Βόλου 6-13.

Η βαθμολογία: Μίλων 9, Νίκη 6, ΟΕΑΝΑΒ 3, Ν.Ο. Χαλκίδας 0.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.